Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys 动漫展 Comic-Con Exclusives (轉自actoys)

或者第2隻都係CA...不過係宣傳用果隻~~~~~~~~

唔通其中一樣係迷彩色Batmobile:50:
好彩無愛, pass...:44:
個時話會場版會出隻The Avengers.咁睇黎露臂thor無望了:Q
頭像被屏蔽
其实点解有D师兄会中意“露臂thor“ 好像Hawk eye, 露晒关节位好睇mei??
無得玩啦......大雄朋友又出手...:70:
無得玩啦......大雄朋友又出手...
starducks 發表於 5-6-2012 02:18 PM

有法寶邊夠佢黎:63:
無得玩啦......大雄朋友又出手...
starducks 發表於 5-6-2012 02:18 PM

一日未公佈點賣法一日都唔洗咁絕望,如果真係唔洗排隊玩抽籤咁仲有D希望,不過其實我自己無乜抽獎運,所以情願早少少去排隊多D,因為實有
如果真係又要排隊,就算吧喇....!!!!
玩玩具唔想玩到打交....!!!!!!!
其實如果各師兄肯團結,就真係唔怕班南亞人...!!!!
佢地一個人排,話識o既就插幾十個,
咁排佢前面o既師兄,都可以話識後面o個D,
咪將其他人帶返上黎囉。
好在我依隻美國隊長我唔中姐。
如果真係又要排隊,就算吧喇....!!!!
玩玩具唔想玩到打交....!!!!!!!
其實如果各師兄肯團結,就真係唔怕班 ...
kafai1978 發表於 5-6-2012 03:11 PM

但係講打應該唔夠班南亞人黎,人地一個打你幾個,希望VIP優先啦
係咪都買唔到我,已經無視限量版了。
但係講打應該唔夠班南亞人黎,人地一個打你幾個,希望VIP優先啦
emilykls 發表於 5-6-2012 03:59 PM

玩得陰招,就梗係唔會同佢打啦,
打尖差人理唔到,咁咪齊齊打尖囉,
最重要係排頭位D師兄o者。
打人差人理到呱,佢地郁手,差人就做野架啦....!!!!!!!!
唔駛排隊即係直接供貨比大雄個fd?:66: