Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys 动漫展 Comic-Con Exclusives (轉自actoys)

強烈希望是動漫首賣特別版的形式~
動漫節之後開訂普通版!!!!!:79::79::79:
回復 13# Smarties8

其實出多二三千隻, 多啲人有自然冇炒賣市場。

現在Sideshow仍有上年的shadow Predator 賣, 只不過HT唔比SS賣比香港。近一年在北美都賣不盡, 在香港又有人想買買不到, 貨品錯配只是搞到玩家同海外分銷商, 有人買不到,炒家自然有水食。
only for vip??????????????????????
正! 慳返!!:34:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我想入, 但唔係VIP...到時希望搵到有VIP嘅師兄幫手啦...
又係果句: 抽到咪抽囉, 排隊? No 喇:ar:
Anyway , they can do wht they wanted !
But, pls don't make the JOKER 2.0 to be exclusive item ~ pls ~
我估仲會出埋smooth criminal
頭像被屏蔽
越黎越覺得唔係玩玩具, 係比玩具玩:59:
頭像被屏蔽
其實又唔駛咁快灰心,之前個訪問都講左"唔想大家排咁多隊".....玩法一定唔同左既,等真正公布先啦......
毒我唔死~
話知你有幾罕~:ar:
等佢公佈左限定品同安排再算,插定先就無謂...
挑 ~ 什麼限量版, 特別版 ! 仲有冇人想要早兩年出個隻特別版呀 ? 係乜我都唔記得啦 !:ar:
每年都咁 Q 多野出, 只要正價買唔到既, 我都一於少理 ! :45:
炒家 ? 排隊黨 ? 少理啦 ! :67: