Toysdaily 玩具日報

查看: 4118|回復: 14

[玩具報告] [luka開箱]Subway: 24 Hours 背叛者 分享

這是啥?!!

原來是新的換眼系統! (三組胸部可換哈)

換上看右邊的眼

看左邊!

除了眼珠塗裝需要加強外個人對這種系統感覺也真是不錯!

接下來介紹小褲褲...

說實在的穿上去褲子會非常緊...我也不太明白為什麼一定要把屁屁學黑寡婦弄這麼大XD
所以我幾乎就脫掉不穿小褲褲了...XD

作工不錯的眼鏡

槍套和手槍

手槍做得很細致,  不輸軍偶~

回復 4# lukazou
大大 未post 這處, 小弟已忍不著第一時間 入了 大大 的 私人 相 forum 了 !!!:71:
小弟還未入  Jack , 大大可否給小弟小小意見呢 ??  Jack & Tony (Subway)
Thank you so much !!!:52:

好有 SUPERNATURAL feel !!!
原本無諗住入呢只,因對佢無愛,上週六係旺角行下,
點知見到一間平過一間,忍唔住買左,
心諗呢個价拆散買都唔得啦,係近期最抵玩嘅Figure
回復 8# kenchi
大大之前有無入 Jack ?? 感覺如何 ?? Thanks !!!
回復  kenchi
大大之前有無入 Jack ?? 感覺如何 ?? Thanks !!!
locat 發表於 4-6-2012 02:44 PM

無喎!
...............................
回復  kenchi
locat 發表於 4-6-2012 02:44 PM

locat大大, 我有入Jack, 而Tony只入了頭+Body
我覺得Jack雖然要五魚半, 不過皮褸, 皮袋, AVIATOR SUNGLASSES, M4真係好正
另, 雖然頭冇EB咁正, 不過我覺得都幾好
呢款,,看似沒有高質素,,但實際上衫褲鞋都做得唔差,,,抵玩之怍~
回復 11# chibita
噤真係兩件都算係有質數既 Figure wor !!
Thanks 大大寶貴意見 !!!
回復  chibita
噤真係兩件都算係有質數既 Figure wor !!
Thanks 大大寶貴意見 !!!
locat 發表於 4-6-2012 05:00 PM

別客氣...期待大大的靚相:handshake:
Very good, 尤其是靈異照片重正~~~~ :x