Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.106~~~磁力騎士~~~Fourze Magnetstates

初頭以為個頭不可動...點知原來頸關接設計得咁有心
森記 發表於 31-5-2012 06:49 PM

THX 森兄支持~~~~~:) 個頭係可以郁到GE~~~~不過只得少少~~~~:DD

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~下次 Fourze 分享到 Meteor 啦~~~~~~~:73:
比some大張合照相毒倒, 走咗去買添...
比some大張合照相毒倒, 走咗去買添...
Z高fans 發表於 3-6-2012 11:45 AM
唔好意思~~~~~~:35:
不過而家入手價好經濟喎~~~~~:DD

.....

很好很強大啊

[img][/img]
補腎壯陽 ansunnet 母子連心熱門電影 2itm 散文 235q b2b信息 8e98 懾像手表 zhenkongs 怎麼去痘印
好圖support啊, 本身我都想入不過都係等下先:42:
成隻野都好巨型 !!!!!!!!
big9kan 兄今日應該開咗黎玩嗎~~~~你嗰 ...
Somebody_Ex 發表於 1-6-2012 09:09 PM

終於開左,又中sad貨:26: ,雞心位置有溢油情況,qc係暫時最差果隻:blame:
很好很強大啊

[/img]
補腎壯陽 ansunnet 母子連心熱門電影 2it ...
若楓49 發表於 3-6-2012 09:40 PM
Thx 若楓兄支持~~~~~~~~:)
好圖support啊, 本身我都想入不過都係等下先
aki472 發表於 3-6-2012 11:40 PM
而家有 ok 價啦~~~~有興趣唔好走雞呀~~~~:DD
成隻野都好巨型 !!!!!!!!
玩具 發表於 3-6-2012 11:56 PM
著多咗套衫咁~~~~~感覺笨重咗啲~~~~:(
終於開左,又中sad貨 ,雞心位置有溢油情況,qc係暫時最差果隻
big9kan 發表於 4-6-2012 12:49 AM
呢隻人人有份~~~~唔中心口都中大腿~~~~:42: 銀色製品似乎無次攪得掂~~~~好擔心月尾隻撫子~~~~:55:
我果隻對角曲曲地
心口位D銀油上得唔係太好
不過最灰係玩左一陣
發覺有一粒switch 唔見左
重要找唔返
開返其他睇下
連base state都唔見左一粒
Dswitch 無後備用的又好易唔見
大家玩時都小心D
我果隻對角曲曲地
心口位D銀油上得唔係太好
不過最灰係玩左一陣
發覺有一粒switch 唔見左
重要找唔返
...
lhfsamuel 發表於 4-6-2012 12:48 PM
啲 switch 真係要好小心保存住~~~~一唔小心就唔知彈咗去邊~~~~~:help: 我諗無人隻 Magnetstates 會 QC 好~~~~銀色確係笨大死穴~~~~淨係睇 UA 咸超全部失守就知啦~~~~:cool: