Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.106~~~磁力騎士~~~Fourze Magnetstates

強力支持some大的魷魚post
依隻我未拎
不過我幾鍾意佢既大角=3=’
比其他fourze大支 正而頭關節我覺得幾意外 估唔到笨大咁好
‘初初真係以為頭零可動
最少依家都有得郁少少
支持some大:38:............
其實Magnetstates係一個唔錯既拉打
雖然唔靚仔,但係能力,同埋外形真係有夠新類:DD
條頸真係估佢唔到
cchong420 發表於 30-5-2012 12:18 AM
其實係一個幾好GE新設計~~~~個頭起碼有得郁下~~~:DD
頸的設計其實是怪物化的設定(逃
流星XZ 發表於 30-5-2012 12:38 AM
碓係幾攪嘢~~~~~~:DD

劇情上他都算幾令我感動下

Support Some bro

This shf is reli interesting
根本就係巴斯光年既細佬:77:
十卜:78::78:
呢隻既造型始終係難以接受:(:(
又一隻鐳射大炮..............
Support Some大 report.:)

呢款魷魚. 應該唔會入了, 但我會繼續支持Fouze呢套劇:52:
十卜some大
哩隻小弟都會等佢跌破兩魚先入手
timothy276217 發表於 30-5-2012 12:39 AM
THX tim兄支持~~~~~:77: 我諗好快會跌到大眾價~~~~:DD
x2 ..............
怪物et 發表於 30-5-2012 12:45 AM
特別機關畀大家多啲嘢玩嘛~~~~~~:shy:
強力支持some大的魷魚post
依隻我未拎
不過我幾鍾意佢既大角=3=’
比其他fourze大支 正而頭關節我覺 ...
果汁先生 發表於 30-5-2012 01:03 AM
THX 果汁兄支持~~~~~~:)反而果汁兄對佢有少少愛~~~~~:Q:DD
支持some大............
一文字 發表於 30-5-2012 01:29 AM
THX 一文字兄~~~~~~~:77:
其實Magnetstates係一個唔錯既拉打
雖然唔靚仔,但係能力,同埋外形真係有夠新類
F.S.飛煞 發表於 30-5-2012 01:30 AM
THX FS兄支持~~~~:)飛煞兄的忍受能力竟然去到呢個境界~~~:Q:DD
劇情上他都算幾令我感動下
火野映司 發表於 30-5-2012 07:12 AM
朋友的信任與重要性是劇本中心~~~~~~:handshake:
好彩 Magnetstates 都唔係終極形態, 否則咁樣衰嘅設計作為終極形態一定畀粉絲鬧爆!

尤魚五食法
凍鹵墨魚, 辣椒尤魚, 墨汁尤魚, wasabii尤魚, 咖哩尤魚