Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.106~~~磁力騎士~~~Fourze Magnetstates

十卜Some大先~
一開始以為頭盔系頭部系裏面...然後外面有透明件咖:ice:
就算搵到對角比較對稱~~~但個身嗰啲刮花補油都走唔甩~~~ 其實我呢隻對角都歪咗少少~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 30-5-2012 12:44 AM

再check一check,真係幾嚴重喎啲刮花補油~~~:60:
我而家開始擔心撫子喇~~~:Q
Super Tatoba Combo已經中咗超級大sad貨了~~~:die:
Support Some bro

This shf is reli interesting
KiraYamato0621 發表於 30-5-2012 08:11 AM
條頸設計確係幾攪嘢~~~~~:DD
根本就係巴斯光年既細佬
老文 發表於 30-5-2012 08:57 AM
係喎~~~~真係有幾分似巴斯光年喎~~~~:shy:
十卜
呢隻既造型始終係難以接受
D@ZAce 發表於 30-5-2012 09:14 AM
笨大唔出魂限都有啲冒險~~~~祝佢好運啦~~~~:(
又一隻鐳射大炮..............
msz006_ver.ka 發表於 30-5-2012 09:32 AM
雷射大砲加巴斯光年混合體~~~~~:51:
THX FS兄支持~~~~飛煞兄的忍受能力竟然去到呢個境界~~~
朋友的信任與重要性是劇本中心~~~~~~:hand ...
Somebody_Ex 發表於 30-5-2012 10:15 AM

好反映到自己點對自己朋友
巴斯光年fourze:30:
fourze造型麻麻,十二宫都係得幾隻叫靚
期望bandai出快d其他line(faiz無哂影
其實我反而覺得依個形態係fourze黎講先最容易接受
因為咁多形態裡面 佢最似一件太空衣:71:
不過可能係自己有睇gundam同巴斯光年先有咁既感覺
不喜勿插 THX:64:
お疲れ様でした。(辛苦了。)
雖然對呢隻興趣不大,但都Support Some大。
Support Some大 report.

呢款魷魚. 應該唔會入了, 但我會繼續支持Fouze呢套劇
haleyho 發表於 30-5-2012 09:45 AM
多謝 haleyho 兄支持~~~~~呢隻由佢吧~~~~:DD
好彩 Magnetstates 都唔係終極形態, 否則咁樣衰嘅設計作為終極形態一定畀粉絲鬧爆!
Englishman 發表於 30-5-2012 10:31 AM
不過中期整隻巴斯出黎~~~有啲突然咁囉~~~不過最終星塵狀態都OK GE ~~~:(
尤魚五食法
凍鹵墨魚, 辣椒尤魚, 墨汁尤魚, wasabii尤魚, 咖哩尤魚
hong_crystal 發表於 30-5-2012 10:45 AM
魷魚超人~~~~已經成為 Fourze 另一個名啦~~~~:shy:
十卜Some大先~
一開始以為頭盔系頭部系裏面...然後外面有透明件咖
kaikazemi 發表於 30-5-2012 12:40 PM
THX kaikazemi 兄支持~~~~:)我都以為頭盔內藏頭盔~~~原來個頭真係咁大個~~~~:(
如果支砲真係磁石
咁應該好玩多多倍
第1時間痴佢落雪櫃/電視
可惜...膠件...得個名係"磁石"2個字
THX FS兄支持~~~~飛煞兄的忍受能力竟然去到呢個境界~~~
朋友的信任與重要性是劇本中心~~~~~~:hand ...
Somebody_Ex 發表於 30-5-2012 10:15 AM

與其吐糟他的缺點,不如讚賞他的優點:DD
個人就覺得寧願買多只普通狀態火過入磁力www
不過張頸部的相真系有少少驚嚇程度www:66:
玩FMCS的路過,老實講,
係BODY上左油,磁炮講真仲差過FMCS,反而頸個拉出式設計,最少個頭郁到喎~
fourze基本型態同火箭型態個頭飛出黎係火箭
咁呢隻個頭咪係宇宙個d延伸梯...