Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.106~~~磁力騎士~~~Fourze Magnetstates

再check一check,真係幾嚴重喎啲刮花補油~~~
我而家開始擔心撫子喇~~~
Super Tatoba Comb ...
pein 發表於 30-5-2012 12:49 PM
點 sad 法呀 pein 兄~~~~:?我呢隻淨係背脊有啲問題~~~~唔算 sad 呱~~~~:Q真係拜託撫子唔好有事呀~~~~銀色油真係好難控制 QC~~~~:o
好反映到自己點對自己朋友
火野映司 發表於 30-5-2012 07:17 PM
X2~~~~~~~~~~~~:)
巴斯光年fourze
fourze造型麻麻,十二宫都係得幾隻叫靚
期望bandai出快d其他line(faiz無哂影
saga522 發表於 30-5-2012 07:50 PM
十二宮而家隔兩集就出一隻~~~變咗好似普通 zodiarts 咁打~~~~攪到無晒氣勢~~~~:55:我都係入五隻大嘢算啦~~~~:67:天蠍~~~天秤~~~獅子~~~處女~~~射手~~~~呢五隻應該會出晒~~~~:34:
其實我反而覺得依個形態係fourze黎講先最容易接受
因為咁多形態裡面 佢最似一件太空衣
不過可能係自 ...
darktoby 發表於 30-5-2012 08:13 PM
講述其他太空超人故事就可以GE~~~~但用幪面超人角度睇呢個造型就唔係咁得啦~~~:44:
回復 40# Somebody_Ex
:blame:系咯系咯...甘樣超無誠意噶說
十二宮而家隔兩集就出一隻~~~變咗好似普通 zodiarts 咁打~~~~攪到無晒氣勢~~~~我都係入五隻大&#2 ...
Somebody_Ex 發表於 31-5-2012 08:39 AM

我有點怕出唔齊:sad:
真是由它在市場消失吧!究竟火箭人仲要玩多幾時,:53:老實真係只買some大選既火箭頭三位,應該係我儲得最少既系列吧!:67:
點 sad 法呀 pein 兄~~~~我呢隻淨係背脊有啲問題~~~~唔算 sad 呱~~~~真係拜託撫子唔好有事呀~~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 31-5-2012 08:34 AM

some兄,我已post咗响super tatoba combo嗰度~~~今次真係個大打擊~~~:47:
頭像被屏蔽
銀色d色好正~~~~~~~~~~:handshake:
support some大:71:

未得閒開,希望QC會好d:(
初頭以為個頭不可動...點知原來頸關接設計得咁有心:shiny:
お疲れ様でした。(辛苦了。)
雖然對呢隻興趣不大,但都Support Some大 ...
Lobo 發表於 30-5-2012 11:44 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~~:77:
如果支砲真係磁石
咁應該好玩多多倍
第1時間痴佢落雪櫃/電視
可惜...膠件...得個名係"磁石"2個字
hazeshadow 發表於 31-5-2012 12:56 AM
SHF 唔會出到咁GE~~~~~不過你話將支砲出成磁石貼都未必無可能~~~:DD 拉打腰帶都可以變八達通卡盒啦~~~~:34:
與其吐糟他的缺點,不如讚賞他的優點
F.S.飛煞 發表於 31-5-2012 01:14 AM
用另一角度黎睇會唔同啲~~~~:)
個人就覺得寧願買多只普通狀態火過入磁力www
不過張頸部的相真系有少少驚嚇程度www
konakona 發表於 31-5-2012 01:22 AM
買多隻基本 Form 可以做士啤~~~呢隻無愛就算啦~~~~:DD
玩FMCS的路過,老實講,
係BODY上左油,磁炮講真仲差過FMCS,反而頸個拉出式設計,最少個頭郁到喎~
zeroeo 發表於 31-5-2012 03:59 AM
頭頸設計確係得意~~~令到頭部不可動變成可動~~~~:78:
fourze基本型態同火箭型態個頭飛出黎係火箭
咁呢隻個頭咪係宇宙個d延伸梯...
hazeshadow 發表於 31-5-2012 07:23 AM
咁套劇又無試諣飛過個頭出黎~~~~只係設計似一支火箭啫~~~~~:DD:)
回復  Somebody_Ex
系咯系咯...甘樣超無誠意噶說
kaikazemi 發表於 31-5-2012 10:13 AM
~~~~~~~~~:DD
我有點怕出唔齊
yugi 發表於 31-5-2012 10:21 AM
而家啲幹部一個部下都無~~~~自己做埋散打~~~~都係出五宮算啦~~~~:o
真是由它在市場消失吧!究竟火箭人仲要玩多幾時,老實真係只買some大選既火箭頭三位,應該係我儲得最少 ...
virtualman 發表於 31-5-2012 11:18 AM
暫時買頭三位係明知GE~~~~睇埋九月隻 Cosmicstates 會出成點啦~~~~:)
some兄,我已post咗响super tatoba combo嗰度~~~今次真係個大打擊~~~
pein 發表於 31-5-2012 11:25 AM
睇到~~~~真係幾黑~~~~~:(
銀色d色好正~~~~~~~~~~
fishman 發表於 31-5-2012 05:25 PM
啲銀色無偷雞~~~但係就週圍都有刮花同補油~~~:(
support some大

未得閒開,希望QC會好d
big9kan 發表於 31-5-2012 05:57 PM
big9kan 兄今日應該開咗黎玩嗎~~~~你嗰隻多唔多瑕疵~~~~:?