Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

都係個句 入就入梗 唔該整番好d個body... 我唔要腳仔軟啊 :63:
回復 189# alan1128
好正呀,Alan兄,
到時一齊買呀.....:71:
但我見fb 話相入面既body 係Kobe 嗰個, 套衫又未final 架
ilovetoys 發表於 2-11-2012 11:16 AM

個BODY係KOBE....但唔會差得太遠:35:

必買呀~
回復 191# kafai1978

你地晤叫我既~~~~~~~~:56:
回復 193# bunchan
下~Bun爺,你唔係淨係玩Batman架咩.......:@
回復 194# kafai1978

你见我储开AJ 鞋就知我mud料啦。。。hahahhaha
呢隻會係我第一隻 EB ...
回復 195# bunchan
但你好似賣晒喇喎,
仲以為你脫坑添......:58:
遲D仲有 籃框出 正
必入呀, 希望跟多套衫啦
必入呀, 希望跟多套衫啦
yuenleung 發表於 2-11-2012 12:08 PM

應該會有....

篮球之神MJ 迈克乔丹人偶系列第一款首发将配备AJ 11 和另外两代的Air Jordan供大家替换和收藏,当大家把乔丹人偶系列完整收藏后AJ 1到14代也就完整收藏了。另外由乔丹开始我们将配备全新设计的NBA系列专属地台支架让大家完整从现乔丹的Jump Shot和空中灌篮,1:6比例的精密完整篮球框架晚点发售
回復 191# kafai1978

好呀.....但係未訂個eb野....唔知要點呢...haha!:47:
回復 193# bunchan

一齊去訂呀.....冷血!!!!:71:
應該會有....

篮球之神MJ 迈克乔丹人偶系列第一款首发将配&#2 ...
改咩名好? 發表於 2-11-2012 12:09 PM

1-14代AJ:cool:咁咪有好多隻:49:
回復 201# alan1128
EB而家冇得訂架,要等佢公佈,
去門市買現貨,買晒先要訂....!!!!!!!