Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

巴打門加油。因為機會是平等的。如果之前未中之後中之機會便更有可能。請不要放棄!
頭像被屏蔽
来自太阳报:

Bill爺爆料

S:The Sun 

B:Bill爺

S:今次MJ率先用45號造型亮相,日後又有邊啲造型?幾時出場呢?

B:我哋暫定會推出五個系列,每個系列跟一個頭雕及三對AJ,仲會先出限量版,之後有普通版。白色45號只會喺海外發售,而最受注目嘅23號配AJⅡ、AJⅩ及AJ ⅩⅠ暫定三、四月出。另外,射波樣嘅SeriesⅡ會喺動漫節推出,日後仲有伸脷Look、奧運版甚至全明星版,務求重現MJ生涯中每個亮點。

S:除咗MJ,其他NBA球星嘅開發進度又如何?

B:Lebron James暫定四月派貨,其後仲有Blake Griffin、Derrick Rose及林書豪等。為咗重現公牛王朝鐵三角,Scottie Pippen及Dennis Rodman嘅版權亦在洽談當中,成數頗高,希望可以盡快同大家見面啦!
iverson pls..........
来自太阳报:

Bill爺爆料

S:今次MJ率先用45號造型 ...
bunchan 發表於 29-1-2013 12:36 PM

之前最怕正經樣頭雕只有這隻45號才有
現在不用怕了~看來三、四推出的23號配AJⅡ、AJⅩ及AJ ⅩⅠ都是用現在45號這個頭雕的
因為說明了射波樣在動漫節推出  伸脷則在再稍後才推出~
可見之後出的MJ  最多是無左套出場服~ 大家可以唔使太緊張
我現在擔心的是  出五個系列  但到底一個系列出幾多隻呢?:69:
来自太阳报:

Bill爺爆料

S:今次MJ率先用45號造型 ...
bunchan 發表於 29-1-2013 12:36 PM

看文義  似乎五個系列都會先出限量版,之後有普通版
即係之後要排多四次隊?:72:
回復 1611# 任俠
去老尖撩下d阿差讓套出場服先~~~~:p
回復 1612# 任俠

排多四次隊!? 宣伝一次都OKla! 再玩:blame:Fans4次真係!!!!
頭像被屏蔽
抽左3日都唔中, 有無師兄可以讓一隻. 我打算拎黎炒
supermodehk2 發表於 28-1-2013 10:54 PM

廢話中的廢話~~~~
抽左3日都唔中, 有無師兄可以讓一隻. 我打算拎黎炒
supermodehk2 發表於 28-1-2013 10:54 PM

廢話中的廢話~~~~~~~
回復 1617# kingofhero

師兄玩野姐~~~~XD
回復 1613# gulu7

但出場服得頭幾日有,之後3月先後補;阿差想賣都無得賣><
回復 1609# bunchan
Lebron James:handshake: 又要入手!!!!
回復  bunchan
Lebron James 又要入手!!!!
EDMONDLUN 發表於 2013-1-29 18:27

唔知係騎士定熱火jersey呢?