Toysdaily 玩具日報

查看: 365188|回復: 1619

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

1/6 MICHAEL JORDAN 人偶系列首發配置圖定案~包括限定版4種類

1个月前的初样测试,现在已作了适度调整,形态更准确

经过3年的努力争取,今日我们好高兴为全世界篮球迷宣布我们正式取得官方授权推出一系列迈克乔丹(Michael Jordan)的蜡像级收藏人偶产品,这将会是有史以来首次发行超像真的乔丹人偶产品。产品系列将包括1/6 活动人偶,1/4活动人偶,和比例雕像系列。第一款1/6蜡像级人偶将在第四季上市

Enterbay Michael Jordan
頭像被屏蔽
好似......太正!! EB >>> HT
掂呀~~~
最好有籃球架附送!!!
:58:
超似,會唔會出個DX套裝1:6籃球架先!!!!
正呀!!!:71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
睇黎 2012 係 eb 反擊年 :34:
究竟幾時先有全相睇!希望唔好大頭仔!
Oh my god!  似得好緊要呀!
我唔係幫 ht 或者 eb....只不過
點解一邊出d 東一忽, 西一忽, 冇全相又out 哂focus既圖, 已經可以大叫 好似, 必買, 中哂
另一邊出d 全身大圖 就俾人大玩photohunt 講足幾十版

真係唔明白.....
點解一邊出d 東一忽, 西一忽, 冇全相又out 哂focus既圖, 已經可以大叫 好似 ...
shingo_y2k 發表於 11-5-2012 08:03 PM

非常讚同! 我唔係唔認同eb做得好, 佢做得好大家都開心, 但係完全out哂focus都可以話似得好緊要...
我想問, 呢個又點睇??
頭雕又勝一仗~~~~~~~~~:71:
好似9月有官圖睇
點解一邊出d 東一忽, 西一忽, 冇全相又out 哂focus既圖, 已經可以大叫 好似 ...
shingo_y2k 發表於 11-5-2012 20:03

仲扮嘢!? 你擺明偏幫啦! :71:
頭像被屏蔽