Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

我唔係幫 ht 或者 eb....只不過
點解一邊出d 東一忽, 西一忽, 冇全相又out 哂focus既圖, 已經可以大叫 好似 ...
shingo_y2k 發表於 11-5-2012 08:03 PM

好老實~
ht比成隻你睇晒咁又點?出到黎都唔係比你睇既果樣野黎~睇黎係予返得呢隻野既70-80%~所以先會有咁多人插~你睇下隻猛波同芽子先~個辦都叫算係咁但大貨出到黎係點?
eb佢間唔中比下個進度你睇下起碼到大貨果時唔會差太遠先......所以睇岩就好大機會入~
中哂,MIB agent J K, Rambo, Batman 1/4 {:3_131:}
好老實~
ht比成隻你睇晒咁又點?出到黎都唔係比你睇既果樣野黎~睇黎係予返得呢隻野既70-80%~所以先會有 ...
lcm44bb 發表於 11-5-2012 11:25 PM

同意
孟波都叫做有多個咸濕樣頭雕display分散下注意力:o.......但係芽子就無得避...:ice::help::70:

講返eb jordan, 如果大貨相似度有返八成左右相似都會考慮, 除非天價...
回復 10# shingo_y2k

唔係咁做,點有得抽水呀!
jordannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
呢隻真係要入~~~~~~~~~:$
點解一邊出d 東一忽, 西一忽, 冇全相又out 哂focus既圖, 已經可以大叫 好似 ...
shingo_y2k 發表於 11-5-2012 08:03 PM

其實而家真係好多人偏幫EB,包括小弟!
我地唔撐EB同其他廠,只會令HT繼續自大,不思進取!
我相信好多C兄第一隻既12吋同大部份既12吋都係HT,我都愛過HT,但佢地近年既銷售手法真係好差: 1)服務態度  2)貨期,我手上有D單差唔多1年都仲未有聲氣  3)Figure質素最重要係個頭,但近期出既無咩邊隻似,就算DX06,我只係覺得佢靚,唔覺得似!
等待EB點可以用一個可動既body表現一個籃球員既身體……呢樣ht都做唔到!
雖然我鐘意HT多D, 主要係因為佢出GE人物角色我較喜歡, 但都想撐EB, 等HT認真D, 大家有比較有進步..不過我都唔多留意EB,請問佢最近除左JACK SPARROW仲有咩正野??好多人話佢進步, 但唔多覺佢有咩HIT PRODUCT:?
MJ頭雕最緊要,body可以自己砌,雷神套裝點自組

:74:我相信唔係幫邊個既問題, 係口碑+信心 ..... HT ALWAYS LET FANS DISAPPOINT @@
期待,希望EB今次做出好戲。
EB 淨係出頭雕相,,引起關注係好事,,睇到大家都興奮(包括我)..
但真係唔好拖延得太慢太耐.. 熱潮一降,興趣又減低d....
EB 加油 ~~~ :$
HT 唔係唔好..睇得多,,都覺得有d行左..冇乜新刺激...
直d講..可以話可有可無 .... :78:
咁先似樣~~~~~~~~~~~~~~~~~
最好整多個"申脷"的頭