Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

唔明白佢係舖放出黎講個D球員,根本都冇 Jordan,又話出 Jordan???

回復 157# @rtoo

Jordan應該係另一條vintage(那些年)系列,有機會連同Pippen洛文同系,可能連Barkley Edwin都會出現呢,列表上的好像全是現役球員
最緊要係對11...............
似乎會有黑白兩對11咁喎

我諗佢唔會咁9,白衫同紅衫分兩個VER出呀:68:
回復 151# coldtoys

問過門市, 姐姐仔話公司改例,冇得訂. 可能經過風雲/死亡遊戲事件, 佢自己都5敢收訂. 唉, HT就排隊俾訂........Enterbay爭氣la:49:
回復 153# chungyuihing

唉,12月成個月去左LA,冇得訂就隨緣啦:unhappy:
回復  coldtoys

Enterbay爭氣laleo_chan 發表於 23-8-2012 11:12 AM

你想佢點爭氣法? 有得訂, 你地又話冇現貨睇唔敢買. 冇得訂又話人地唔爭氣. 想點??:42:
回復 162# initial

我覺得ENTERBAY 殺出 1:4 呢條血路, 1:4 JORKER 個LICENSE, KOBE 及NBA 系列, 已經好爭氣.

相反睇下HT那邊只係不停2.0 同 AVENGERS... QUALITY係好, 但要等一年LAW
真心覺得EB既頭雕好過HT, 但係大貨既QC質數重有好大距離.
回復 162# initial

我意思係, 做頭鵰/BODY做得好啲, 5好再有風雲/死亡遊戲的事, 俾番啲信心啲客, 5好俾HT攞哂個市場. NBA有機會殺出條血路嘅, 不過有C兄講過Kobe手軟腳軟, 還要改進. 所以咪叫佢争氣law (加油), 唔好俾HT睇死 (個人唔多喜歡HT趕盡殺絕, 出完小龍再出1:4Batman頂EB.)
回復 165# leo_chan

百家爭鳴,實為萬民之福
回復 1# Dick.Po
會出埋 拍賓, 諾文 就真係 鐵三角 組合 !!!
回復  Dick.Po
會出埋 拍賓, 諾文 就真係 鐵三角 組合 !!!
locat 發表於 24-8-2012 04:05 PM

出 BULLS KINGDOM 固然大鑊, 但如果出 DREAM TEAM 1 仲死得人多 !!
回復 167# the_crow

其實sad唔sad並不在於訂唔訂,好似MIB事件,就算現貨都會出現問題,因為問題出左係生產線上,至少EB自己出嚟自首,唔會好似另一大號咁

希望EB日後生生性性,由一開始就check緊啲咪唔駛番手
幾正喎, 死, 中中哋
:no:
幾正喎, 死, 中中哋
joo200456789 發表於 2-11-2012 10:44 AM

嘩好正!!~~~~~~~:no: