Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

回復  Gretzky99

1/6 乔丹人偶系列首发配置图定案~包括限定版4种类
chungyuihing 發表於 2-11-2012 11:30 PM

Bill "o野" 醒目應該每款 MJ 跟兩頭雕,三雙鞋,兩套衫

屈你斑友買額外 body :68:
期待中       :shiny:
10年後肯定真人一樣,信我!!!!!
Gretzky99 發表於 3-11-2012 03:23 AM

唔洗10年, 如果用3D printing 可能而家都做到,只係未必可以/唔啱大量生產. 我之前既意思係例如李小龍系列, 係唔係每出一次都越黎越似,定一水水貨? 平時冇留意開李小龍.
正! 希望EB個籃架做得detail d
Bill "o野" 醒目應該每款 MJ 跟兩頭雕,三雙鞋,兩套衫

屈你斑友買額外 body
Gretzky99 發表於 3-11-2012 03:29 AM

我只怕每款有幾個頭雕  卻無額外BODY賣~
想DISPLAY晒0甘多個頭雕  唯有買足0甘多隻:69:
正呀!!!想問有冇得訂呀??
一出4款,會破產@@
唔洗10年, 如果用3D printing 可能而家都做到,只係未必可以/唔啱大量生產. 我之前既意思係 ...
gumfx 發表於 3-11-2012 10:26 AM

sideshowcollectors forum 有 artist 用3D printing" walking dead" 頭雕. 有sample 相

google search 以下字句    去第67 頁

WGP's Walking Dead: First cast pics up p75- Taking payments now!
好期待! EB 唔該造好啲我偶像, 啲鞋希望多啲detail.:35:
頭像被屏蔽
聽聞之前有jordan gift卡到買enterbay jordan時係會送1/6 jordan xii波鞋.
toms23 發表於 29-11-2012 12:06 PM

咁正??:@ 好彩有一張~~~~~~~~~~:35:
聽聞之前有jordan gift卡到買enterbay jordan時係會送1/6 jordan xii波鞋.
toms23 發表於 29-11-2012 12:06 PM

點樣有gift card?
頭像被屏蔽
支持出運動員12”,唔知會唔會出冼拿?
batmaniac 發表於 29-11-2012 01:47 PM

好耐之前有日本廠出過,不過造工麻麻。
回復 228# gumfx

我諗我之前有一個自分魂係用3D printing...  個様真係一模一样,因為佢真係print 你個樣上去

但係我都係prefer 而家嗰啲