Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【美少女、水手服、武士刀】Hot Toys 天姬戰 Sucker Punch Baby Doll(P.6再加圖)

加多幾張相∼
ENJOY!!
Dick.Po 發表於 13-5-2012 07:06 PM

超動感:63:•••••••••••可唔可以再添D呀:no:
超動感•••••••••••可唔可以再添D呀
Oldcat 發表於 13-5-2012 19:18

x2 :63:
:handshake: ............  super cool !!!!!!!!!!!!
我覺得做得幾似, 沒問題.

相片真的漂亮得沒話可說!HT今次算係合格!
所以话今时今日净係figures靓係唔够嘅
都需要买拒嗰个主人嘅用心
公仔同主人真係要交配:46:先得。。。。。。。。。
噢。。sorry。。係配合先至啱:71:
呢個電影角色 我都好鍾意  所以都想買一隻做第一隻12" 不過見到把頭髮 好驚 唔識整 都係睇相算如果他朝有神人 整個返膠個頭髮版就好
x2
布魯士 發表於 13-5-2012 07:32 PM

X3...................:63:
(5月14日再再加幾張圖)

用刀仔手槍去打仗,唔死就真係你勁囉∼(屈機!!)

走呀走...走呀走...

射!!

殺死你的不是子彈....

而是我的laser beam∼:handshake:

Laser Beam
Perfume

http://www.youtube.com/watch?v=aYLqpM8EKgEfeature=related

(因版主個人喜愛而POST,不喜勿進.....請無視吧∼)

Baby真係幾靚女:D

打餐死都係為咗佢.....但係 .....

點解入面冇地圖㗎!!!:no:

CHARLIE'S ANGELS∼

惹火吧∼

Girl~ Roll out!!

(全部完)

老老實實,呢個價錢呢個質素,現時市面上有接近嗎?
呢隻BABY真係真心正呀∼男人必敗!!

...
Dick.Po 發表於 14-5-2012 11:41 AM

髮型不對啊
baby doll在戲裡面,劉海根本不是中分
樓主好像把髮型弄錯了 :(
Baby doll近期小有的精品 ~~ 火焰場景,,dick版大拍得好有氣氛 ~~ :71:

...
Dick.Po 發表於 14-5-2012 11:41 AM

德哥你毒呀:63:
我今次真係敗o左o係你手上,
陣間放工出去旺角睇下買唔買到先... :35:
王者J兄,小的不是德哥大人,請勿攪錯呀∼
:oh:

德哥你毒呀
我今次真係敗o左o係你手上,
陣間放工出去旺角睇下買唔買到先...
王者J 發表於 14-5-2012 04:36 PM
王者J兄,小的不是德哥大人,請勿攪錯呀∼
Dick.Po 發表於 14-5-2012 04:47 PM

真係唔好意思, 原來我一直都誤會o左你係德哥,
sorry :64:
樓主d 相好靚,睇左幾日忍唔住後追左 :26:

見幾個post 都無咩師兄提下個packing wor ... 我覺得幾有水準,有落心機的,

用bra 帶design ... 屋企好多bra , 但第一次認真甩下條帶d 質感 ...  :DD