Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【美少女、水手服、武士刀】Hot Toys 天姬戰 Sucker Punch Baby Doll(P.6再加圖)

咦!Cat 大又話冇訂嘅
又學老師咁剩訂個盒呀
Oldcat 發表於 12-5-2012 03:09 PM

小弟一隻都無......係手。
而且重要無玩過就係玩具網呀之呀左, 左插右插.....

死火,咁會唔會比D正義嘅朋友插架?驚驚。:69:
小弟一隻都無......係手。
catcat 發表於 12-5-2012 03:30 PM

哇••••••:no:
外影快拍唔該••••••:57:
而且重要無玩過就係玩具網呀之呀左, 左插右插.....

死火,咁會唔會比D正義嘅朋友插架?驚驚。
catcat 發表於 12-5-2012 03:34 PM

各下所指嘅係$大:78:
收到電話了,收貨....
火宅之人 發表於 12-5-2012 03:21 PM

原來火大都有訂~~~~~~~~~:35:
同板根本2回事.......我鐘意個板先訂左....而家大貨變左第二個人

油光滿面, 頭髮冇做消光... ...
BlackD 發表於 12-5-2012 13:02

真係好離譜,完全貨不對版
Change 2 sleeping beauty {:3_131:}
我覺得hottoys出得唔錯呀!好過im2嘅blackwidow:71:
請教完我太座,佢話佢搞得掂個髮型。。。。。叫我等下。。。。頭髮,都係女人搞好d
所以,大家都係如elljay 大所言:食雞旦吸收營養,不要在旦中找雞屎了。
你是看到白紙上的白,這是留意白紙上的一粒黑點....
讓自己過得快樂一點吧~
多謝大家收睇,重有part2遲d再補回。
Dick.Po 發表於 11-5-2012 02:18 PM

大佬, 如果要求貨要對辦, 又怎算係雞蛋裏挑骨頭? 你的邏輯有問題。 戲外戲內不同樣是正常自然的, 那就要結論辦和大貨不同也正常嗎? 這是什麼道理?!

雞蛋挑糞不對, 但貨不對辦更不對. 收得人錢當然要有誠意. HT如果話自己係走寫實路線就要跟足戲的設定; 否則就走卡通!
我收到電話啦,要過幾日先到手……
拎咗!搞咗成個鐘。

鎗袋同畫筒質地薄,小心把玩
鎗袋個腰扣調整都小心,頭先整件衫再串啪一聲斷咗一半;預備定啡色AA膠就最好! 好多問題當然換過隻…

講番洋娃娃,睇兩隻多數比較個樣;其他小小參差自己搞點都唔想換…感覺到係佢就係佢…baby
我好想知個figure實際有幾高
有大大知嗎?
原來火大都有訂~~~~~~~~~
E神 發表於 12-5-2012 05:21 PM

另一款也有訂呢~:)
在下至♥囡囡哦~~~:he:
另一款也有訂呢~
在下至♥囡囡哦~~~
火宅之人 發表於 12-5-2012 08:22 PM

小弟2隻都冇訂:)