Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【美少女、水手服、武士刀】Hot Toys 天姬戰 Sucker Punch Baby Doll(P.6再加圖)

頭像被屏蔽
:31:     唉!          :42:            唉!               :56:            唉!             :72:             :69:
現在的1/6討論區真係...公仔靚但唔多似又要插..唔靚但似又要插..唔似唔靚更加要插....配件唔多又插..配件大件又插...比例唔啱又插...個盒大又插....都唔知什麼標準先唔會插...
呢度始終都係一個比人發表意見嘅地方嚟嘅
現在的1/6討論區真係...公仔靚但唔多似又要插..唔靚但似又要插..唔似唔靚更加要插....配件唔多又插..配件大 ...
setowah925 發表於 13-5-2012 12:02 AM

即係全插:38:
係唔係 吹毛求疵 ,就真係天知地知囉:58:
呢度始終都係一個比人發表意見嘅地方嚟嘅
FEMAN 發表於 13-5-2012 12:53 AM

但絕對唔係理性討論, 令人心灰意冷 :67:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
今日一開完會就立即去取,唔錯,如果各師兄話個Baby 頭髮中間分界,我諗係相片影響,我個隻係分旁邊間,正體上係唔錯,首先好過讶子先啦,而且都唔係D師兄所講,油淋淋吖,個樣冇個板咁圓,但都唔至於好長,可能係D師兄影D相影響,我自己覺得冇訂錯。
頭像被屏蔽
依隻真係好野黎,幸好當時我睇板都接受到, 因角色正~, 不過只係訂左佢,對另一個冇愛,,:78:
即係全插
係唔係 吹毛求疵 ,就真係天知地知囉
Oldcat 發表於 13-5-2012 01:09 AM

出又插, 唔出又插....
現在的1/6討論區真係...公仔靚但唔多似又要插..唔靚但似又要插..唔似唔靚更加要插....配件唔多又插..配件大 ...
setowah925 發表於 13-5-2012 12:02 AM

真係一樣米養百樣人 :42:
我想問這隻HT門市有無機會有現貨賣呢?
我想問這隻HT門市有無機會有現貨賣呢?
rx787878 發表於 13-5-2012 11:37 AM

可以去H 記留電話,有的話會通知你現貨開賣時間,
但唔會留比你,到時去到賣曬都無計,:78:
頭像被屏蔽
我都唔明有咩好插, 玩具jer,冇完美, 城市hunter就要插jer, 太醜, 但thor竟有人話第一隻好過新果隻, 真係難以理解! 好似依隻dolls, 又話唔似乜,差更多咁, 我覺得靚過板囉, 依隻我覺得有質數架喇, 唔信出去睇下
加多幾張相∼
ENJOY!!:43:

最後一擊,反手攞你命∼

一    閃    ∼

對付另一隻,走一輪再拔槍∼

我   跳   ∼

我   射   ∼

砰!!

砰!!

回復 1# Dick.Po 真人個look就真係根本第二個人:60: