Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【美少女、水手服、武士刀】Hot Toys 天姬戰 Sucker Punch Baby Doll(P.6再加圖)

頭像被屏蔽
係咪個個都攞得貨la?
回復 46# hotroys

羅完係屋企玩緊,HT先打來!

好似話訂咗就拎得,證明今次唔多人訂!
頭像被屏蔽
回復 1# Dick.Po

Dick大大攝影技術真高超...你要是看SideShow論壇PO的圖那就慘不忍睹了...不解的是Dick大大為什麼要我們收H記大貨要快樂點? 有很多大大收到貨不快樂嗎?......:34:

.
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
有呀!你樓上呀V大話好不滿要撻訂,同佢傾下啦
Oldcat 發表於 12-5-2012 09:42 PM

話唔定有現貨呢
話唔定有現貨呢
O暈 發表於 12-5-2012 09:56 PM

睇怕難D, 如果會有又邊有咁多大大出力踩博執到筍單呀:34:
雞旺賣$1400:45:
今天我攞左貨,隻野頭雕唔錯:73:
隻babydoll唔可以話十分好,但其實套衫加埋d配件,就算唔用返原本個頭雕,都已經好靚同好型:71:,用來自組都好正,e+個頭雕重要唔算差,我覺得已經好唔錯:43:
呢隻嘢嗱上手真係不能放低!要撻定嘅大大唔該PM我,絕對想Keep多隻:77:
係咪個個都攞得貨la?
hotroys 發表於 12-5-2012 08:46 PM

8月13訂都收到CALL有得拎了
睇怕難D, 如果會有又邊有咁多大大出力踩博執到筍單呀
Oldcat 發表於 12-5-2012 10:11 PM

且不說只嘢如何。我覺得現在大部份1/6討論區都好似病病地。
只嘢系贊定系彈,已經唔系討論玩具本身,已經視乎手上揸住幾多貨,系跳樓還是炒價。
頭像被屏蔽
只嘢系贊定系彈,已經唔系討論 ...
mr.elljay 發表於 12-5-2012 11:14 PM

elljay兄說得好!:71:

對呢D人,玩具係用來炒而唔係玩的‥‥‥
只嘢系贊定系彈,已經唔系討論 ...
mr.elljay 發表於 12-5-2012 11:14 PM

呢個現象好有趣,有動機的無理攻擊,有如對股票般的分析挑剔:!
這種新興”有潛在價值商品”魔力不少啊:38: