Toysdaily 玩具日報

查看: 26159|回復: 77

[改造交流] 全城改Thor全紀錄!(改造過程可能引起各下情緒不安,慎入!)PHOTO FIXED

先改植髮!

後面好似比電影長,所以修左少少!

掂!
多谢HT經常給予空間俾玩家自改!:34:
申脷:已訂新Thor!犯賤……:38:
我又黎coming soon先~

ching講得啱!個body真係太大隻...

對唔住喇Dutch...
畫好位,我切!

唔錯!不過都係唔夠位...我再切!

經過我手起刀落數回合之後,變成咁...

好殘忍...
不過總算無白費我一番心血!

登登登櫈!大隻雷神重現人間!!!

我舉!未著返件被添...

我再舉!

後記:今次改造過程真係好痛苦,成本亦好高...不過一定係值得o既!因為我想話俾HT知作為支持者其實希望要d乜!而我亦都只係用番佢地幾年前o既產品改造!除左個植髮...不過有睇過我之前o既城城同old snake植髮post o既ching都知道依種所謂o既植髮造法其實好兒嬉!不過效果絕對好過black widow個種,起碼依隻可以用真梳去打理,造型!希望大家欣賞我努力o既成果!:64:
個素體咁大隻,真係著得落??等睇你表演:77:
依個素體得啊!
不過好貴!
Bad hair day....
新果隻Thor真係比人鬧到臭
這才是玩得精呀。。。大大勁呀:71:
{:3_144:} 值左髮, 比新果隻 Thor 靚好多
:50:隻Thor戴咗頭盔後,背後個植髮look唔多掂!
頭像被屏蔽
手臂好大隻!做得好!
Perfect!!!!!!件衫夠唔夠位?
師兄手起刀落,引刀一快,效果重好好添。

LIKE!!
大隻到爆曬根:71:
試下哩個 pose :34:

Wow... 好靚呀 ! 請問係邊隻Body ?