Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

[改造交流] 全城改Thor全紀錄!(改造過程可能引起各下情緒不安,慎入!)PHOTO FIXED

Predator Dutch body ah我都想買嚟改。
do you mind to share how did u modify the hair pls?
真人一樣••••••勁
Perfect!!!!!!件衫夠唔夠位?
BBCC 發表於 6-5-2012 03:15 PM

一定唔夠...:38:本身個body除衫都唔易...無可能著着落個貢大o既body度!
個素體咁大隻,真係著得落??等睇你表演
emilykls 發表於 6-5-2012 11:27 AM

師兄果然料事如神!:71:
咁樣改 , 佩服
你比 HT 更有 HEART , 你更狂更熱
太厉害啦,好似真人甘啊!

奉承說話誰不懂說?恕小弟只想說些實話,希望樓主不要自己騙自己,如果 HT 真的這樣植髮法,俾人插 40 版都唔只,如果唔戴頭盔,那可以見得人?換完個 body, 身型咁都叫靚??咁 Hottoys 隻隻都極品啦!! 做隻 figure 真的是兒戲?
試下哩個 pose
toys991 發表於 6-5-2012 03:45 PM

依個post真人都有d難度...:30:
Wow... 好靚呀 ! 請問係邊隻Body ?
KC@toys 發表於 6-5-2012 03:47 PM

predator dutch body!:36:
呢隻露臂得wor, 期待你隻新都露臂.
do you mind to share how did u modify the hair pls?
lowa_sony 發表於 6-5-2012 04:06 PM

可以參考依度!
http://toysdaily.com/discuz/thread-176438-1-1.html
http://toysdaily.com/discuz/thread-179748-2-1.html
:71:
師兄嘅改造技巧又進步左~
奉盛說話誰不懂說?恕小弟只想說些實話,希望樓主不要自己騙自己,如果 HT 真的這樣植髮法,俾人插 40 版都 ...
hk小文 發表於 6-5-2012 04:28 PM

多謝小文兄意見~而家d人就算HT點出都插數十版...未出圖個個要植髮,出左圖又話膠髮好過植髮,根本有d人係羊群心理...有好多野幾年前無,覺得無可能,而家可能已經出現係生活中,e.g.電動車.如果下下話唔work,依個世界唔會進步,HT只會不斷重岀經典...我知HT可能都有因為衡量可能性而唔出,但如果佢地真係搵到個量產高質素植髮o既方法,我相信會為市場帶來改革性的影響!而得益o既亦都係佢!況且我都只係希望姐,未出到插HT咁嚴重...
至於我改隻公仔出post都只係希望與同好分享,不求回報,而自問亦唔係專業/高手,絕對接受正/負面意見~
歡迎和平討論~
多謝各回post ching支持!亦歡迎大家的批評~我都想擁有一隻完美o既Thor!day dreaming...:56: