Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RE RE-VENTURE EXCLUSIVES on 7 May 2012

我將"Manage your billing addresses & Manage your shipping addresses"裹的地址所有符號去掉,如:  ( ...
ahsum 發表於 7-5-2012 01:35 PM

THANSK CHING~~~~~~
又係喎,會員set 仲末收到,幾時有㗎.,
online_yu 發表於 7-5-2012 09:30 PM

rvhk問過幾時有佢話5月會出喎
如果佢出貨準時啲就唔會令我啲咁不滿,大家掛住玩手頭的,邊有時間插佢。
至於,今次rvhk,我都有寫信比3a,見佢哋有道歉,就心情平伏少少。
依家我只望佢快啲出返啲舊貨比我咋!
如果佢出貨準時啲就唔會令我啲咁不滿,大家掛住玩手頭的,邊有時間插佢。
至於,今次rvhk,我都 ...
vegeta 發表於 8-5-2012 07:48 AM

兩隻7骨等到我都差D唔記得有訂過
但我都唔會對 3a 講 4個 英文字   
會費只好當買左隻入會 figure...,,,,,,,,(冇辦法).....

...
E神 發表於 8-5-2012 12:54 AM

人地通常萬二分, 3A今次竟然出夠十二萬分抱歉......:55:
回復 125# toms110
因為佢地真係要120%抱歉
回復 120# E神

佢咁回覆,可以接受啦.
因為有啲事始終唔係佢地公司能力範圍可以做到,有認錯同道歉係ok既.
但之前有幾單嘢既態度好囂張,講到有得買就係恩賜咁,就不能接受.
對,比錢係我們,唔係你派米。你話一句如果你唔like,please quit,呢度唔係你屋企,我們先係你老細。