Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RE RE-VENTURE EXCLUSIVES on 7 May 2012

痴9線..load親都話無貨...買晒...晒左成9個字
頭像被屏蔽
Check out 到 lady,但比唔到錢,結果同大家一樣。
低能... 睇住佢由有貨到無貨, 一隻都入唔到... 去到俾$就load唔到....
load死了~~就算load到都係out of stock
chiman0123 發表於 7-5-2012 09:36 AM

這個唔知係唔係我的問題,因為我先Login,然後去View cart,就停留在Preparing your order...Please wait 那一版過唔到,
所以每次買野時,都是先Log out 情況下將貨物加入購物籃,然後才Login & check out,
每次都OK,但今次到submit your order後,就停留在這畫面不動,
請問有無C兄有相同的情況?
一樣,無分別............
回復 65# ahsum
只可話3a網不能接受咁多人一齊買,下次抽籤算la
頭像被屏蔽
先恭喜買到的大大們, 然後再同自己講。。。。。。算吧啦。。:31:
Check out 到 lady,但比唔到錢,結果同大家一樣。
vegeta 發表於 7-5-2012 09:53 AM

唯有往好個邊諗~~LadySham就出新ver~~唔好食炒價~~
TK,TQ仲有排出~~:52:
這個唔知係唔係我的問題,因為我先Login,然後去View cart,就停留在Preparing your order...Please wa ...
ahsum 發表於 7-5-2012 09:57 AM

唔關事~~係太多人個網負荷唔到~!!你下次買普通野試下login先囉~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
d朋友問我叫佢入會仲乜,
以後都唔會同人題3a.
eeleel 發表於 7-5-2012 10:20 AM

其實佢隻隻都差不多~!!我同自己講入一年會,每樣買d算,同埋為real steel~~
再買落去多多都唔夠比:70:
頭像被屏蔽