Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RE RE-VENTURE EXCLUSIVES on 7 May 2012

回復 30# rudesbarry

但都冇得咁計既 話晒要坐飛機黎香港
又唔一定排到個籌 佢都好大附出架
其實3A仲有貨,會唔會過埋呢一輪之後,再比非會員買呢?

而家個價炒到咁癲,好多玩家開盒玩又想齊一套,真係好痛苦…
回復 31# 甘大滋

係啦我地都想成為好客的城市已不是好炒的城市呢!:68:
回復 32# Jimy

唉!我估果班專家食過番尋味!可能會出動電腦高手搶貨呀!:26:

我之前係佢地facebook吵過!佢地話唔好意思佢地沒有可能使每一個人開心的!唉!最開心的現在係班"賤"家啦!sorry.....突然部腦係果個位打胡到個專字天......:44:
回復 31# 甘大滋
之前gimbat係3a fourm覆我都係話買得到就已經好過好多黎唔到香港同要排隊既人,叫我唔中意就cancel order and get refund.
回復 35# rudesbarry
簽名會當日都聽見很多外國來的3AA會員,都話買不到限定品,其實買到真係好好彩
我啱啱同一個外地玩家傾計,佢話佢3aa會員係用當地身份證登記,27號去到3a會場排隊攞籌用護 ...
rudesbarry 發表於 3-5-2012 12:35 AM

確定已知有人甘樣做左啦........:60:
係未 7/5 上網可以買???THANKS~

好想入隻黃色 tk....
E神 發表於 3-5-2012 12:23 AM

預祝師兄願望達成:71:
預祝師兄願望達成
toms110 發表於 3-5-2012 12:46 PM

THANKS U~~~~~~

:77:
Some updates on the sale,

"Some news about upcoming Re-Venture exclusives sale, as I am trying to make it as easy for you, as possible:
Only 3AA members can participate (who didn't already participate in a first pre-order)
Only singles will be on sale (no sets and no t-shirts)
Prices will be higher (estimated - 10$), as they will include worldwide shipping
Singles will be in 3AA section (so you have to log in first to see the exclusives)
First come - first served , you got to be really quick, as they are limited"
回復  Jimy

唉!我估果班專家食過番尋味!可能會出動電腦高手搶貨呀!

我之前係佢地facebook吵過 ...
BiODD 發表於 3-5-2012 04:24

其實佢限住3A會員買都無用,因為會員或者非會員,都有一大班炒家,
一隻半隻無所謂,隻隻都要爭要搶真係無謂,
想玩的人都係買唔到,我都係等玩普通版算了。
有冇ching幫手買呀,我淨係想要wwrp 10pack square咋@@
頭像被屏蔽
大塞車~~
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 43# eeleel

我啱啱login仲見到除左tq,全部貨都有係到wor,不過load左極耐,然後話out of stock.