Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RE RE-VENTURE EXCLUSIVES on 7 May 2012

回復  chiman0123

但有d真係真係好想要.
看得到.買不到
eeleel 發表於 7-5-2012 10:54 AM

我都係~~但咁嘅炒價~!!真係食唔落~~
這個唔知係唔係我的問題,因為我先Login,然後去View cart,就停留在Preparing your order...Please wa ...
ahsum 發表於 7-5-2012 09:57 AM

我終於找到原因了,原來地址那裹是不可以有任何符號的,
本應有幾會買到的,到subimt your order後,就.......慘!!!!!
我終於找到原因了,原來地址那裹是不可以有任何符號的,
本應有幾會買到的,到subimt your orde ...
ahsum 發表於 7-5-2012 11:03 AM

師兄,未必關事,我之前填的地址一直有填符號,至今已買了九至十樣嘢都冇問題.....
回復 77# ahsum

可否詳細啲解釋下呢? 點解會拖慢速度?若是現在去改返Shipping address 對下次買嘢有冇幫助??? Thanks!
上次鬥快買a.b.c set....都無今次咁窒....真係睇到..買唔到...仲諗住..今次己經無左一班會員同你爭..點知仲衰過上次...
應該是太多人才卡呢......
上次鬥快買a.b.c set....都無今次咁窒....真係睇到..買唔到...仲諗住..今次己經無左一班會員同你爭..點知仲 ...
setowah925 發表於 7-5-2012 11:21 AM

x2 :69:
回復 80# setowah925

上一次是香港+大陸 vip 會員搶

今次是全世界vip 會員一齊搶
唔lag就有鬼
回復  ahsum

可否詳細啲解釋下呢? 點解會拖慢速度?若是現在去改返Shipping address 對下次 ...
EdBat 發表於 7-5-2012 11:13 AM

之前login後都是去不到View Cart那一版的,所以在log out的情況下才到View Cart那一版選login & check out,最終是可以成功購物的,所以沒有去找原因。經今天一役後,就只好常試找出原因,最後改掉了地址的符號,成功。
但是發現得太遲了,慘、慘、慘…
都無關係呀,你改返地址都未必有。我 check out 到,揀埋paypal,差 direct to PayPal page 咋,到最後又 time out.其實未開波已知得 1%成功!
突然有個感覺,好似精蟲咁!
我都只可以講句 "看得到.買不到"
頭像被屏蔽
之前login後都是去不到View Cart那一版的,所以在log out的情況下才到View Cart那一版選login & check  ...
ahsum 發表於 7-5-2012 11:36 AM

CHING,
是改了什麼符號???
我都想搵下出原因,,,THNAKS,,:64:

,,,,,做了會員,,,
但次次想買主A的野,,又要請假,,,
最慘係請假斬買唔到,
個網次次都比唔到錢,,,,,,:42:

(已SEND EMAIL 比3a CS,,,睇下佢地點回應
講真,次次都買唔到,
我都唔知入會唻有咩用,,,,,,,,,
唔知可否退會,,,唔想再比佢咁玩。。。。。)
CHING,
是改了什麼符號???
我都想搵下出原因,,,THNAKS,,

,,,,,做了會員,,,
但次 ...
E神 發表於 7-5-2012 01:27 PM

E神大做左會員仲未開過齋??