Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] RE RE-VENTURE EXCLUSIVES on 7 May 2012

回復 104# dogjumpjump

正!!! 霍景良 有無?? :)
頭像被屏蔽
E神大做左會員仲未開過齋??
catcat 發表於 7-5-2012 01:34 PM

好辛苦
用左成曰,到下午先入到—隻紅色Jc. ..
8:50am開始load,乜都買唔到~~
add cart>等>server busy >reload >等> sold out?
非3aa會員冇得買想要就幫 ...
peoplehen 發表於 7-5-2012 01:44 PM

講真,我都有的想打4個英文字比3a,
退會拎番千幾蚊.,,,,
因為次次要請假,而又買五到野 .,,,,
真係買多2張6合彩好過,,,
我有—萬幾蚊公仔未攞.佢如果執粒就大擠,
paypal得45曰保障,
會員set野又話四月有嘅
eeleel 發表於 7-5-2012 07:13 PM

我都唔比你少,八千幾﹗
以前3A 野都可等出貨先貴少少入,依家如果想要,就要定﹗
佢一執真係死得人多,再有野訂真係要諗諗先,唔係訂下訂下,一執就無左幾萬....
其實佢可短時間出RVHK TOYS,即係證明有能力出貨,唔清舊貨係因為我地已比晒錢,佢出唔出,我地都吹佢唔脹。
講真,我都有的想打4個英文字比3a,
退會拎番千幾蚊.,,,,
因為次次要請假,而又買五到野 ., ...
E神 發表於 7-5-2012 07:48 PM

頂,係咪先?講真,我都來想F3A... 蝕手續費好過,佢一執無左成萬蚊
頭像被屏蔽
回復 112# eeleel
賣貨果個咪係最大炒家,經今次後個個覺3a d figure 隻隻都升,每人都訂幾隻,爆煲,唔關佢事,佢收full pay,到時個個都sent 粗口信去搏佢cut account:58:
又係喎,會員set 仲末收到,幾時有㗎.,
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頂,係咪先?講真,我都來想F3A... 蝕手續費好過,佢一執無左成萬蚊
vegeta 發表於 7-5-2012 07:52 PM

CHING ,,
我講真的,真係想退,,,,,,,,
真係覺得比 3a 玩......

有心比錢買3a的野,,,,,,,,
但次次都一肚氣,,,,:79:
CHING ,,
我講真的,真係想退,,,,,,,,
真係覺得比 3a 玩......

有心比錢買3a的野,,,,,,,,
但 ...
E神 發表於 8-5-2012 12:29 AM

E 神兄,認真,如果唔happy, 不如用refund 密碼吧!
錢係你手,最緊要使得高興!
我還要等隻 SF3D Krote.....我真係想走都唔得!
E 神兄,認真,如果唔happy, 不如用refund 密碼吧!
錢係你手,最緊要使得高興!
我還要等隻 SF3D Kr ...
RRAAYY 發表於 8-5-2012 12:39 AM

但我都唔會對 3a 講 4個 英文字  :52:  
會費只好當買左隻入會 figure...,,,,,,,,(冇辦法).....

3a email 回覆左我,,
話限量板難買係正常>....<:79:
佢又話知道佢個 網有問題,,,,,,
3A對我說 '

實將產品放入購物車, 並不代表已經購買成功, 必須要登入paypal付了款才算成功, 因為今日實在太多人同時登入bambaland和paypal導致網絡大塞車, 又因為產品是限量的和先到先得的關係, 所以就算放了入購物車而未付款都是購買不成功. 我們都明白是我們的問題, 並且已經進行網站更新以應付越來越多的網絡流量, 我們對閣下這次不愉快的經歷, 致以十二萬分抱歉