Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

街訂就實無controler(黎緊3A可能大部份retailer版本都係無甘D野), 同埋有師兄問過個價好似係兩隻半金牛(要 ...
toms110 發表於 17-4-2012 10:16 AM

去7仔睇過,"有CONTROLLER"的版本要2牛3,
之後會有"冇CONTROLLER"的零售版,但價錢竟然話有可能仲貴D.....
唉,3A野你真係估佢唔到:(
如果唔想比全數,呢個價都可以接受。
之後會有"冇CONTROLLER"的零售版,但價錢竟然話有可能仲貴D... ...
乜水 發表於 19-4-2012 05:53 AM

即係7仔自己上網訂完賣俾客囉.
作為特約零售商, 其實咁樣係咪唔得嘅呢???? (會否違反3A同Retailer之間嘅協定):45:
之後會有"冇CONTROLLER"的零售版,但價錢竟然話有可能仲貴D... ...
乜水 發表於 19-4-2012 05:53 AM

因為AW 話為免 retailer 割價,所以 retailer ver 定價 (面價)係 US330 !
店鋪代釘兼fullpaid 收點手續費實無可厚非,
但見3AA member 網購似無限量,也方便有愛玩家:78:
店鋪代釘兼fullpaid 收點手續費實無可厚非,
但見3AA member 網購似無限量,也方便有愛玩家
Oldcat 發表於 19-4-2012 10:39 AM

呢隻只要係bamba會員, 都應該無限數量, 唔駛3AA....:35:
咁作為一個普通顧客都幾難入手:38:
回復 111# toms110

Sorry, 係member 都買得至真:71:
回復 112# whitedol

都唔難吖.
有paypal或者支付寶既話,上bambaland登記個account,隨時自己買.
無既話,去7仔或其他街鋪都有得訂,依家快手啲去應該仲可以訂到網店版,平啲又有控制器架~~~:52:
咁作為一個普通顧客都幾難入手
whitedol 發表於 19-4-2012 04:20 PM

即時register, 就可以買,冇手續費噃:78:
如果出noise boy,唔知3a有冇技術造到d走字燈出黎呢?
頭像被屏蔽
有無知7仔要比全數定比訂?比幾多錢訂?唔該
i want to preorder................
回復 118# lawheitung

7仔: 600訂...