Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

:) Take a turn, let them see how beauty you are.....:p
唔知收貨的時侯,外盒有幾大呢 ?

咁大隻, 唔知是一體式還是組立式 ?
kingofhero 發表於 17-4-2012 09:12 AM

3A好似全部都係一隻過~~
Yes 一隻過的
但detail 到似PG 模型
回復  setowah925

其實最多可以訂幾多隻? 我都訂了~ 比想像中順暢!!
realclivea 發表於 17-4-2012 09:28 AM

無寫限數的話, 最少起碼可訂3隻或以上, 因之前Rex我都幫朋友加自己訂左3隻:love:
3A啱啱出左新相,儲定錢啦師兄~~~.

訂左兩隻..................
Kula 發表於 17-4-2012 09:25 AM

2  big monster ??:30:
無寫限數的話, 最少起碼可訂3隻或以上, 因之前Rex我都幫朋友加自己訂左3隻
toms110 發表於 17-4-2012 09:42 AM

師兄係member? 早知請呢度既師兄幫小弟訂啦!! 我以為一人一隻添!
頭像被屏蔽
攪掂!食碗麵!!!佢地今日會唔會玩 Suprise Sale 家...!{:3_126:} {:3_146:} {:3_133:}
訂了!
Midas 又好正!今次落了坑,危險!
我都想訂…但唔識訂…唔知幾錢…點樣先有搖控…

去銀城唔知收唔收訂…又會係幾錢…
Yeah 已完成 ~~~~~~:43:
師兄係member? 早知請呢度既師兄幫小弟訂啦!! 我以為一人一隻添!
realclivea 發表於 17-4-2012 09:54 AM

今年做會員真係幫我慳唔少, 唔計3AA限定既著數, 3A剩係年頭都兩隻大野(Rex、Ambush), 隻隻兩三千再打個85折, 自用既話, 個會費回本都快過舊年好多, 黎緊仲有Real Steel條Line果幾隻, Halo系列......:shy:
3A啱啱出左新相,儲定錢啦師兄~~~.
rudesbarry 發表於 17-4-2012 09:43 AM

有佢即係一定有Noisy Boy啦:no:
我都想訂…但唔識訂…唔知幾錢…點樣先有搖控…

去銀城唔知收唔收訂…又會係幾錢…
地獄滾球 發表於 17-4-2012 10:00 AM

街訂就實無controler(黎緊3A可能大部份retailer版本都係無甘D野), 同埋有師兄問過個價好似係兩隻半金牛(要自己搵舊post喇):60: