Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

So visible la as per his reply.
cywatt 發表於 28-4-2012 04:43 PM

nevermind 師兄真係有心,仲要話送個送終服務比我全家,
不過唔緊要啦,一個躲係網絡後面,只識做陰濕野既小人,係咁架啦,
:77:
頭像被屏蔽
回復  JUNOWONG28

大家道行差唔多,電車男兄!
nevermind 發表於 28-4-2012 06:39 PM

唔夠你高,起碼我未去到拎人地屋企人黎開玩笑先啦
電車男,我又幾中意呢個名,可惜現實係點真係要真人面相先知
唔夠你高,起碼我未去到拎人地屋企人黎開玩笑先啦
電車男,我又幾中意呢個名,可惜現實係點真係要真人面相 ...
JUNOWONG28 發表於 28-4-2012 06:41 PM

師兄無謂同佢講咁多啦,呢D人根本不可理喻,
真心希望7仔告佢,等佢自食其果!
回復 220# chiman0123

多謝意見,我地會盡快加"維修單"或其它方式記錄,使大大安心!
回復 230# seven7

Thx~~希望你地越做越好!
另外唔知3a個show個幾隻會場版你地會唔會有得賣?
想訂,但係唔知去邊度訂,有無人PM我指㸃下
回復 231# chiman0123

多謝!
3A會場版暫不能肯定,sorry!
*******************************************************************************************************

到目前為止,本店仍未收到投訴者 (nevermind) 任何有關最基本資料如購買日期或會員Number,故未能核實  客戶身份、及是宗交易的真確性,以之處理。
但 nevermind 仍在 ToysDaily 繼續肆意作毫無根據的攻擊,本店對此等失實、虛假的惡意抨擊、深表無奈。
亦懷疑此君之真正身份和動机。至於對forum 有 C hing被惡意人身攻擊的事,深表同情及歉意!
現本店決定致電Toysdaily 玩具日報作正式投訴及查詢,以便進一步行動。

最後謝謝各 大大 C Hing 一直以來的支持,本店定必聆聽各方意見,以求提升服務品質。

SEVEN敬上
玩得咁吾開心 , 咁玩具究竟帶到d乜野樂趣比你 , 開開心心玩咪好羅 .
頭像被屏蔽
**************************************************************************************************** ...
seven7 發表於 28-4-2012 09:01 PM

Great, keep your service up for all figure fans. :71:
回復 234# seven7

support !! seven got good service !
玩得咁吾開心 , 咁玩具究竟帶到d乜野樂趣比你 , 開開心心玩咪好羅 .
dvddvdhk 發表於 28-4-2012 09:21 PM

估唔到呢位師兄走得快過我預計:o
希望佢跟自己網名學習,唔好為難自己,善栽,善栽:78:
回復  seven7

support !! seven got good service !
Baka 發表於 29-4-2012 09:51 AM

謝謝各 大大 C Hing 的見義勇為。希望這樣可以阻嚇類同失實及虛假的惡意抨擊出現,乃香港玩具業和市場得以良好發展的又一因素。避宣傳之嫌,在下就此致敬禮,作結!