Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

回復  nevermind

唔知你有否抓下文看看有幾多人在此貼內曾認同過各下?

由當初自稱的被屈一 ...
chankb 發表於 26-4-2012 05:19 AM

1000% agree! This guy "nevermind" 屎不悔改!
相信nevermind師兄對炒價有d誤解!多120蚊算炒價嗎?茶餐廳食個意粉$40,去d好d餐廳食都8-90蚊啦!唔通又係炒價!
我相信淘佬會平d!但師兄你未計運費喎!仲有我相信淘佬都有唔少好嘅店,不過始終地區問題!
小弟試過件貨有問題,店可以換,但來回連費都好金!而且就算店家已包裝好,經過一輪運輸點都有d撞爛撞凹!仲有d黑店貨不對辨!
$120買個保障,相信大家都覺得可以接受!而且買賣市場係自由,你鐘意淘佬可以幫襯佢!唔需要抹黑人地!
Too bad! 觀念問題。
如此小事也未能悉懷,往後日子大把嘢會唔開心
玩啫,放鬆D 啦:78:
我之前是講過我說有一綱店的訂購價格是$2180HKD左右吧,此店是於淘X網的網店,也是一間信譽好好的網店,他們的 ...
nevermind 發表於 26-4-2012 04:09 AM

拎網店同實鋪比,可見閣下智商其高!
修養又其高,如此崇高既人,我地td既普通人難以理解
返你既火星啦,恭喜你,你係td出名了
唔好意思阻住各位師兄講野,由於本人是3A新手又係第一隻。有冇師兄可以幫下小弟,感激不盡!小弟想知點可以預訂呢隻連手制版呢?大約幾錢?:64:
唔好意思阻住各位師兄講野,由於本人是3A新手又係第一隻。有冇師兄可以幫下小弟,感激不盡!小弟想知點可以 ...
danielli 發表於 26-4-2012 05:36 PM

網上已經無得訂了~~你可以落7仔,雞旺d鋪問下~~或者淘佬~!!
自己邊個方法方便就用邊個~!!
記得叫佢係訂單寫明連手制~!!費時到時嘈~!!
平時見到d 師兄話有野訂~就上http://www.bambalandstore.com/SearchResults.asp?Cat=24呢到訂~~無野訂個網就咩都無~~用paypal / 支付寶比錢~!!

nevermind 兄已幫你格價~!!7仔$2400~~淘佬$1750RMB人仔~!!
網上已經無得訂了~~你可以落7仔,雞旺d鋪問下~~或者淘佬~!!
自己邊個方法方便就用邊個~!!
記得叫佢係訂 ...
chiman0123 發表於 26-4-2012 05:51 PM

ha, ha........................Ching 真幽默!
"nevermind" now is a 形容詞 @ TD.
"don't be Nevermind"

" be Nevermind "
強貼留名:77:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
陰謀論 : 會吾會係同行如敵國呢 !!?? :36: 睇d用語 , 仲有機會係國內網店主持人噃:45:
唔洗估估下!小弟今日做左神秘顧客!:35:
話說小弟早前幫7仔買左PENUMBRA同SHADOW!但送個2個骨頭甩油、d油痴晒係底個膠盒到!本來諗住由佢、因為從來無諗過display知2舊骨!:45:不過見到一人講一套、行過就拎去試下肯唔肯換!小弟去到7仔攞2件要換嘅parts同單出黎、店員睇左一睇、問我有咩問題!我話甩油!骨頭後面甩到一忽忽!跟住佢就mark底我電話,話幫我send去搞!1蚊都無收過!不過個人覺得如果可以開張單會好d!我比左佢之後好似咩都無、無咩安全感!
回復 216# chiman0123

無論有無都好,都要講句感激Ching:handshake:~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
多謝各位的支持,小弟深感佩服!
nevermind 發表於 28-4-2012 04:10 PM

不用多謝,對於閣下的為人,我們的“支持“都是你應得的,
為自己後代多積福吧
陰謀論 : 會吾會係同行如敵國呢 !!??  睇d用語 , 仲有機會係國內網店主持人噃
dvddvdhk 發表於 26-4-2012 08:31 PM

So visible la as per his reply. :38:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-181824-1-1.html
So visible la as per his reply.
cywatt 發表於 28-4-2012 04:43 PM

哈哈,可能人地一蚊一蚊都係好辛苦,慢慢咁"儲"返黎啦~