Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

請問上網買個網址係乜?:?.. 同埋除左paypal外有冇其它比錢方法 ....:help:
回復 16# 小人物

http://www.bambalandstore.com
但最好先登記...

可用支付寶 或 paypal
Yes.  But some oversea retailers may have discount of their own and so result in a even cheaper  ...
RRAAYY 發表於 13-4-2012 04:08 PM

請問ching喺bambaland order喺唔喺包括個controller呀!
請問ching喺bambaland order喺唔喺包括個controller呀!
toys1333 發表於 14-4-2012 10:54 AM

Yes~~:78:
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改
Yes~~
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改
toms110 發表於 14-4-2012 11:00 AM

唔該曬!請問ching喺bambaland website 無3a product 見到,喺唔喺要到17/4先會post上來比我地order呀!
唔該曬!請問ching喺bambaland website 無3a product 見到,喺唔喺要到17/4先會post ...
toys1333 發表於 14-4-2012 11:08 AM

未夠鐘有野賣既時候果度係死城一個, 呢個係正常既:oh:
未夠鐘有野賣既時候果度係死城一個, 呢個係正常既
toms110 發表於 14-4-2012 11:18 AM

唔該矖
如果唔係3AA會員,又唔介意冇個controller,
可以考慮街舖訂,唔使Full Pay又比官網平,
有問題又可以叫佢地跟,岩晒我呢D懶人:p

其實官網都好方便,但限時限刻個下真係玩死好多人:ice:
looks cool!有狼人既c hing可以重演電影一幕!!
回復 9# 甘大滋

大支大......你又........禾真係茅位同對佢茅愛!!! 下位啦~~~:!
回復 25# BiODD

Biodd大大 牛龜咁大隻個價錢只等如1/6隻Gebi點忍呀
回復  BiODD

Biodd大大 牛龜咁大隻個價錢只等如1/6隻Gebi點忍呀
甘大滋 發表於 14-4-2012 04:30 PM

確係難忍,在下也動心了:no:
回復 27# Oldcat

一齊丫:75: :75: :75:
回復 26# 甘大滋

甘大胡係價錢的問題係扯胡起愛就是扯胡起愛.....:DD
回復  Oldcat

一齊丫
甘大滋 發表於 14-4-2012 08:41 PM

Deal:74:就咁決定,一齊上路吧:shiny: