Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Real Steel Ambush

回復 29# BiODD

Ok Ok, 我收貨後借你玩同影相:34:
Deal就咁決定,一齊上路吧
Oldcat 發表於 14-4-2012 08:59 PM

入入入!!!!
回復 30# Oldcat

Yeah, give me five, 仲有 leo.fans 一齊陪呀:43:
回復  Oldcat

Yeah, give me five, 仲有 leo.fans 一齊陪呀
甘大滋 發表於 14-4-2012 09:02 PM

Yeah !................:65:

From 3AVOX Facebook
www.facebook.com/3AVOX

Real Steel: Ambush articulation video, using the same data , as the toy:
http://www.youtube.com/watch?v=FwK_t82dgwQ&feature=youtu.be
睇完段片,真係覺得好正!!!:71:
如果活動能力如此,那就很不錯了:71:
居然真係做到屈膝 ~~~

買~ 買 ~ 買 !!!
呢隻會唔會是限時..購買了..定只要明天內..買.到.就ok..有時唔太肯定3a既買法..
呢隻會唔會是限時..購買了..定只要明天內..買.到.就ok..有時唔太肯定3a既買法..
setowah925 發表於 16-4-2012 06:51 PM

如果要買就九點先買穩陣
尋日問過下呢隻既價錢,街訂25XX,另外我重問過HOTTOYS都有得訂,訂價未知,只會在3A開訂日後數天公報,不過呢隻真係正到脾:46:
42 CM高都殺!!! 不過計落好似低過HT隻蝙蝠車~~:time:
可惜VIP版先有個搖控…
尋日問過下呢隻既價錢,街訂25XX,另外我重問過HOTTOYS都有得訂,訂價未知,只會在3A開訂日後數天公報,不過 ...
phoenix_fai 發表於 16-4-2012 07:52 PM

No.  All orders at 3A web site will get the controller, you don't need to be a VIP.  There is no 3A VIP, only a pre-paid yearly 3AA membership.
Real Steel 系列的 Ambush 機械人將於明天在 3A 的網店預訂,售價是美金290元 (包含運費);網店發售的版本是包括限定的機械人控制器。
零售商會在5月1日開始接受 Ambush 的預訂,建議零售價是美金330元。請注意零售版本是不包括機械人控制器的。
■中國: BBICN 兵人在線
■日本: Good Smile Company Limited
■歐美: Sideshow Collectibles
■香港: Hot Toys, ACI Toys 和 Metro Comic
setowah925 發表於 16-4-2012 06:51 PM

3A 是有數量限額,但重來沒有公報

會員有24小時特享購買保障,其他的要先到先得
居然真係做到屈膝 ~~~

買~ 買 ~ 買 !!!
kingofhero 發表於 16-4-2012 05:39 PM

Ambush 機械人可動性的模擬片段。
Ambush 的雙腿只能作有限度屈曲,並未能如動畫中單膝下跪的動作,其餘關節的活動與動畫大致相同。:unhappy: