Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.97~~~電擊騎士~~~Fourze Elekstates

就咁睇呢隻手工ok
不過Fourze shf 0興趣...
chan_mou 發表於 10-4-2012 12:19 AM
THX chan_mou 兄支持~~~~:DD
good呀!
neoneo 發表於 10-4-2012 08:38 AM
THX neoneo 兄支持~~~~~~:)
今次身上的金色比以前的出品美得多呢
可是大眼袋的問題太嚴重, 暫時不入手了...
手榴蛋包飯 發表於 10-4-2012 01:24 PM
THX 手榴兄支持~~~~~咩有大眼袋咩~~~~:DD
唔敢玩換裝~!!!!~~真係好易會斷手腳~~!!!:69:
SOME大等你出POST好耐..............:71:
唔敢玩換裝~!!!!~~真係好易會斷手腳~~!!!
AR樂 發表於 10-4-2012 09:50 PM
我覺得啲膠料改良咗~~~~比較軟身~~~抆出插入唔使用好大力~~~~:51:不過時間耐咗會唔會硬脆化就不得而知啦~~~:67:
SOME大等你出POST好耐..............
wing0boy 發表於 10-4-2012 11:07 PM
我都等你留名支持好耐啦~~~~:handshake:攪到最後一個呀 wing sir 兄~~~~:60:
頭像被屏蔽
話說e隻係咪左右手都可以蚊出黎@@
:71: support Some大 今次Elek d 上色咁有誠意 就會令我更火大因為不解為何牙狼 Kiva 等造型如此良好的角色 居然用欺騙的上色草草了事 為造形好既要配上劣質上色 相反造形醜可以配上Shf有史以來最似樣既金色 這樣不公平既現象 而且還因為品質問題廷期發售 講返正題 Some大你既玩具報告數量可以睇得出你對該系列既熱誠 已經係香港絕無僅有了 有如日本人對產品既愛所作出既行動一樣
樓主d post 好正.......................等平dd 先買呢隻:67:
話說e隻係咪左右手都可以蚊出黎@@
流星XZ 發表於 11-4-2012 01:58 AM
流星XZ兄~~~手腳全部都可以抆出黎GE~~~~~~:65:
support Some大 今次Elek d 上色咁有誠意 就會令我更火大因為不解為何牙狼 Kiva 等造型如此良好的角色 ...
karasae86 發表於 11-4-2012 02:17 AM
多謝 karasae86 兄支持~~~~有大家支持而我又未厭GE話~~~~我會繼續出落去GE~~~~:)
支持SOME大出SHF POST, 亦都好同意你講, 換件, 真係心驚的一步...不過而家見佢插左幾十蚊, 遲下又出SET 3, 買多隻都好:shiny:
樓主d post 好正.......................等平dd 先買呢隻
滴滴仔 發表於 11-4-2012 09:29 AM
THX 滴滴仔兄支持~~~~其實而家都插咗幾十~~~~入手係時候啦~~~D
支持SOME大出SHF POST, 亦都好同意你講, 換件, 真係心驚的一步...不過而家見佢插左幾十蚊, 遲下又出SET 3,  ...
haleyho 發表於 13-4-2012 09:34 AM
多謝 haleyho 兄支持~~~~暫時抆咗幾次都無咩事~~~~:78:不過我驚啲膠料過多一年半載會脆化~~~到時一換件就出事~~~~~:60:
我都有shf fourze ,上色都幾好。我揀左5,,6盒,先要一盒。雖然有少少不滿意,但都算中上品
新二號,真係好唔掂,tatoba 都係差