Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.97~~~電擊騎士~~~Fourze Elekstates

頭像被屏蔽
good~~~~~~~~~~~:71:
SUPPORT

SOME大終於出新既post分享了
D@ZAce 發表於 7-4-2012 01:03 AM
終於有帖出到啦~~~~THX D@Zace 兄支持~~~~~:77:
十卜~久違了的some大SHF正post~
calvines1995 發表於 7-4-2012 01:54 AM
THX clavines1995 兄支持~~~~~大家久等了~~~~:64:
十卜一下~
我隻elek都係握唔實把劍...
攝影_基 發表於 7-4-2012 02:03 AM
我估應該部份都楂唔實把劍~~~用熱水浸一浸隻手會唔會好啲呢~~~:67:
幾得意喎隻色 + 衫紋 + 塊面

不過因為呢 D 位做得幾好... 突顯左 FOURZE 素體麻麻地
E.G. 盆骨位 ...
玩具 發表於 7-4-2012 02:08 AM
我覺得面相最有新鮮感~~~~衫紋以前蟻兵都玩過~~~~:) BTW 我諗盆骨位係畀條勁大腰帶擋住咗~~~顯得細咗無咁好睇~~~:(
Thanks Somebody_Ex Ching. Great post! Support.
SHF Fourze line is really good. Don't see a ...
squll 發表於 7-4-2012 03:13 AM
Thankyou for your supporting brother squll~~~~The QC of that Elekstates is better than Basestates a little bit~~~hope your shipping stuff will have a better quality that make you appreciate~~~:77: By the way~~~I haven't play Fourze henshin DX belt otherwise it will cost another afford on my poor little purse~~~:55:
的確很久沒見Some大的貼了。
不過內容依然豐富、細心。

其實不是大大懶了,只是笨大久久也沒出 ...
fktuen 發表於 7-4-2012 08:19 AM
確實係小弟懶咗~~~其實要出都有幾隻係手未影相~~~:68:THX fktuen 兄支持~~~:)
好耐無見some大的post了,今次呢款感覺真系唔錯,我都感覺比起白色形態要好,可惜自己還沒有時間睇 ...
bond123 發表於 7-4-2012 09:30 AM
THX bond123 兄支持~~~~Fourze 個構思其實都OK~~~只係校園發生咗咁多怪事~~~好多同學同理事長等幹事乽知主角係超人會變身~~~竟然無爆到成校都知確係奇事~~~:38:
some大開post la !!!
講起fourze,今次d金色係幾靚,但等耐d我先入!!!!Xd
怪物et 發表於 7-4-2012 09:51 AM
THX 怪物兄支持~~~~:)呢隻金色無變泥黃算係 bonus ~~~:74:
Fourze Elekstates 內容真係幾豐富:71:
唔經唔覺 Some 大嘅 SHF 分享會已經嚟到 97 回,亦反映師兄呢個系列嘅藏品越來越豐富,唔知去到第一百個分享會唔會嚟個大爆發呢?

好耐冇接觸SHF (由暗黑KIVA開始), 由無買到晤睇post; 但偶爾見到Some大大 的post, 真的不能不捧場, 不能不讚好 :71:
頭像被屏蔽
Some Dai long time no see, just to say hi and support your post~
強帖留名
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
久違既some大帖
Elek State真係唔錯,不過冇愛,有緣先入;)

support 久違左既some大 post~~:71:

其實要同任何一隻shf fourze都幾費精神同佢出report, 實在係太多件要換。
佩服some大的恆心:64:

Switch No.12 Beat
膠左D
但Elekstates成品比劇中靚仔好多:love:
小弟都覺得FOURZ可以慢慢地接受他們的外觀....
98729172 發表於 7-4-2012 10:10 AM
要好耐先接受到 GE 拉打我記得有 龍騎~~~Faiz~~~響鬼~~~DCD 同埋劍~~~~:(不過火箭頭一連轉咗四個 form 都係得 電同火似少少樣~~~好多朋友都未接受到~~~:o
some大又出正post
msz006_ver.ka 發表於 7-4-2012 10:28 AM
THX msz 兄支持~~~~~~~~~~:)
support

見今次隻野上金色甘靚. 我可以安心入
rkdfie99999 發表於 7-4-2012 12:03 PM
THX rkdfie99999兄支持~~~~~你隻有無成日跌劍呀~~~~~~~:?
估唔到出到第100隻shf...
好在冇開過條line..唔係死定了
一隻計300$...100隻......orz
謙謙 發表於 7-4-2012 12:11 PM
出到咁多即係呢條line好有潛力~~~~已經超越咗裝著代~~~對粉絲黎講其實唔係一件壞事~~~只要識揀黎買就得啦~~~~:78:
wait long long time~
btw,still good post
Galulu^^^ 發表於 7-4-2012 01:23 PM
THX Galulu 兄支持~~~~希望呢一兩日假期可以補出番一兩個帖啦~~~~:51:
平靜的三月終於過去,終於有新的Kamen rider SHF 玩
ToysHunter99 發表於 7-4-2012 01:35 PM
重要係一連三四隻添~~~~黎緊呢個禮拜尾已經有鐵兵同超級真劍紅~~~~~:(