Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.97~~~電擊騎士~~~Fourze Elekstates

的確很久沒見Some大的貼了。
不過內容依然豐富、細心。:71:

其實不是大大懶了,只是笨大久久也沒出什麼SHF好物~
:65:好耐無見some大的post了,:71:今次呢款感覺真系唔錯,我都感覺比起白色形態要好,可惜自己還沒有時間睇呢部拉打作品,多謝分享:73:
some大開post la !!!
講起fourze,今次d金色係幾靚,但等耐d我先入!!!!Xd
應該唔會既 起碼佢一定要噴光油做到消防型態令身既效果
LCHANGETHEWORLD 發表於 7-4-2012 12:05 AM
我而家對紅色光油有啲驚~~~如果用紅 A 隻光油就無問題~~~真係好靚~~~HM 隻紅油就差少少啦~~~會起氣泡無咁好~~~最差係紅金古迦嗰隻~~~而家褪晒色變咗粉紅色~~~:no:
fourze e隻又真係出得幾靚咁, 不過小弟兩隻都冇買(尤其見到火箭頭既配件之後)
所以都係乖乖地留番d彈藥追番 ...
流星XZ 發表於 7-4-2012 12:07 AM
火箭頭果然令唔少拉打朋友卻步~~~唔怪得主 form 未出再販都有蟹貨~~~真係罕見~~~:o 龍騎系列將會好漫長~~~留啲彈藥都係好GE~~~~:)
小弟都覺得FOURZ可以慢慢地接受他們的外觀....
好耐都唔見你出 post 啦喎
cchong420 發表於 7-4-2012 12:07 AM
人果然有墮性~~~~無開壇就唔想再開~~~:(
久違的some大post
話說some大連帝拿同ankh(lost)都未出post
講番今次隻野有跌價空間,造型應該都關關地事
saga522 發表於 7-4-2012 12:09 AM
又畀人追殺添~~~~本來想 skip 咗幾隻唔出~~~但又好似對唔住佢哋同大家咁~~~等我再抽一兩日處理啦~~~~:DD
some大又出正post:handshake:
support :71:

見今次隻野上金色甘靚. 我可以安心入:67:
久違了嘅some兄SHF post~~~~~
作為我第100隻SHF,都實屬滿意~~~
pein 發表於 6-4-2012 10:56 PM

估唔到出到第100隻shf...
好在冇開過條line..唔係死定了
一隻計300$...100隻......orz
頭像被屏蔽
wait long long time~
btw,still good post
平靜的三月終於過去,終於有新的Kamen rider SHF 玩:71:
琛哥既正post, 就算呢排好忙都上黎支持一下...
shf...我都好耐無入喇....:56:
The outlook and quality of this shf is good & high!!!:71:
很久不見哦
fourze既野始終一隻都未入
zero2443 發表於 7-4-2012 12:16 AM
Thx zero2443 兄支持~~~~~Fourze 真係比 OOO 更加無咁討好~~~OOO 都有隻鳥同恐龍 combo~~~~Fourze 最靚隻紅色都無佢哋咁好~~~:(
真係好耐無見some大既post, Fourze還未開始睇,對火箭頭還未感興趣
virtualman 發表於 7-4-2012 12:58 AM
THX virtualman 兄支持~~~真係好耐無出過帖啦~~~~:)火箭頭發生咩事呀~~~犯眾憎咁~~~:(
:79:....買左好耐都重未開....
多謝大大報告