Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.97~~~電擊騎士~~~Fourze Elekstates

琛哥既正post, 就算呢排好忙都上黎支持一下...
shf...我都好耐無入喇....
一舊仔 發表於 7-4-2012 01:47 PM
一舊兄~~~~你唔好咁快淡出 SHF 界呀~~~~你啲外影同自改咁得~~~我哋會少咗啲嘢架~~~~:help:
The outlook and quality of this shf is good & high!!!
buzz 發表於 7-4-2012 04:23 PM
造型畀個火箭頭破壞咗~~~不過身體設定OK搭救番~~~天龍俠似乎無預期咁多懷舊回應~~~~:78:
....買左好耐都重未開....
多謝大大報告
kobe仔 發表於 7-4-2012 06:46 PM
THX kobe仔 支持~~~~~~~:handshake:
good~~~~~~~~~~~
Super_Zero 發表於 7-4-2012 08:57 PM
THX Super Zero 兄支持~~~~~~話說真係有唔少朋友用 Zero 黎做網名~~~~~:)
出到咁多即係呢條line好有潛力~~~~已經超越&#216 ...
Somebody_Ex 發表於 8-4-2012 10:58 AM

沒法子開...一個月平均兩隻,仲未計魂限
十卜:)
意想唔到電系有咁好既評價:handshake:
Fourze Elekstates 內容真係幾豐富
唔經唔覺 Some 大嘅 SHF 分享會已經嚟到 97 回,亦反映 ...
Englishman 發表於 7-4-2012 11:20 PM
THX Englishman 兄支持~~~~~~我諗一百都係平淡咁出埋佢算~~~~唔會有咩大爆發呱~~~~:DD
好耐冇接觸SHF (由暗黑KIVA開始), 由無買到晤睇post; 但偶爾見到Some大大 的post, 真的不能不捧場, 不能不讚 ...
roystoy 發表於 8-4-2012 12:15 AM
THX roystoy 兄支持~~~~~原來由 DK 已經停手啦~~~~~其實有啲 hit Item 好似影月咁都值得入GE~~~~~~:)
Some Dai long time no see, just to say hi and support your post~
EricBanana 發表於 8-4-2012 12:39 AM

THX EricBanana 兄支持~~~~我應該又會活躍番架啦~~~~~:handshake:
強帖留名
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
36韜 發表於 8-4-2012 01:21 AM
強帖留名~~~~~~~~~~~~:DD
我將自己個兩隻一度發現一樣高,點解樓主個兩隻會唔同高度?
久違既some大帖
Elek State真係唔錯,不過冇愛,有緣先入;)
leo_yamtszfung 發表於 8-4-2012 01:31 AM
leo 兄~~~聽講十號某鋪會有平貨~~~有興趣可以趁平入埋佢呀~~~:77:
support 久違左既some大 post~~

其實要同任何一隻shf fourze都幾費精神同佢出report, 實在係太多件要 ...
big9kan 發表於 8-4-2012 01:49 AM
THX big9kan 兄支持~~~:77:要有大家推動我先有動力~~~原來單靠自己係唔得GE~~~:55:
頭像被屏蔽
點解每次目弟到人巨都會念起購物頻到呢
Switch No.12 Beat
膠左D
但Elekstates成品比劇中靚仔好多
一文字 發表於 8-4-2012 01:54 AM
Beat 確係膠咗啲~~~~:DD THX 一文字兄支持~~~~:)
沒法子開...一個月平均兩隻,仲未計魂限
謙謙 發表於 8-4-2012 02:10 PM
揀最 like 黎入~~~~唔隻隻買無咁辛苦~~~:74:
十卜
意想唔到電系有咁好既評價
F.S.飛煞 發表於 8-4-2012 07:47 PM
THX 飛煞兄支持~~~~你有無入到~~~無入就會有平貨執喎~~~~:D
我將自己個兩隻一度發現一樣高,點解樓主個兩隻會唔同高度?
nichiki 發表於 9-4-2012 02:14 AM
我都唔知點解~~~但金色真係矮白色少少~~~:(
點解每次目弟到人巨都會念起購物頻到呢
0944 發表於 9-4-2012 12:04 PM
此話何解呢師兄~~~~~~~~:?

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~呢個月將會有三至四隻 SHF 會推出~~~又開始會忙番好多啦~~~~:DD
就咁睇呢隻手工ok
不過Fourze shf 0興趣...
good呀!:78::71:
今次身上的金色比以前的出品美得多呢:35:

可是大眼袋的問題太嚴重, 暫時不入手了...