Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [UPDATE LOKI + HULK P.1] 無頭點復仇 - Hasbro Avengers 6" 預告

查實我覺得呢張圖同電影mk7都有出入, 電影入面有咁多改動嗎??
gumng 發表於 3-4-2012 05:24 AM

Hasbro 10"公仔,d改動係一樣

Hasbro 10"公仔,d改動係一樣
Devil_Fudou 發表於 3-4-2012 10:34 PM

又係WOR!! 咁6" 出唔出MK7??
回復 43# 手榴蛋包飯

香港計應該唔太關事 :(
因為照派行貨, 話說iron man mark 5 都係wal mart exclusive亦都跳過樓 :60:
之前6''吋mk 5 同4 吉吉跳到9草有找
所以我咪叫你細心d囉!

腹部,7係橫間同闊d,6係尖U間
下盤,7係橫過6
手瓜,6係方型有間,7係圓 ...
Devil_Fudou 發表於 3-4-2012 03:32 PM

其實,mk6同7真的完全不同,细心看就知了。
想入隻hawkeye做secret avengers
s57cdq 發表於 3-4-2012 05:40 PM

支持你!!
我都覺電影呢個LOOK有D似依家漫畫HAWKEYE個LOOK...
可惜我覺得我冇能力改....
話說係某forum見到有人放hasbro avengers 6吋玩具, 但全部無頭得個身, 心急的我就比左入場費試扭新玩具
手 ...
Assassin 發表於 2-4-2012 11:12 PM

嘩!!正body!!
回復 49# Mr009

mark 4應該無跳到9草 ... :ice:
有都應該係stealth版. 數量極少 (指9草) :unhappy:
隊長,鷹眼必中!冇袖雷神都好中!死DC再唔加油我嘅超人世界就俾marvel霸哂架啦!
查實我覺得呢張圖同電影mk7都有出入, 電影入面有咁多改動嗎??
gumng 發表於 3-4-2012 06:24 PM
回復  gumng
查實我覺得你係度死雞撐飯蓋
msc09hck 發表於 3-4-2012 06:41 PM

同意msc09hck兄所講:66:
唔使拗啦,根本MK VI同MK VII喺設定上有好多分別,
gumng兄你唔使不停講話咩觀眾睇唔到、分別極細等等,
倒不如開門見山講你覺得孩佬唔會大改個模就照出MK VII好過啦﹗
同意msc09hck兄所講
gumng兄你唔使不停 ...
chshting 發表於 4-4-2012 11:58 AM

大家都有說錯話的時候,
別太在意這種小事了

只是不曉得Assassin會不會再開盒分享Loki& Hulk :58:
回復 56# xdio

你想看的話 ........ :67:
hulk!!!
想要~~:)
為什麼會沒有頭??????????
同意msc09hck兄所講
gumng兄你唔使不停 ...
chshting 發表於 4-4-2012 11:58 AM

正確來講是我覺得孩佬只要更改了MK6上身的胸和背甲, 腰, 大脾和手只要油新的配色, 就可以當MK7出,  不過大家話分別很大, 無計...