Toysdaily 玩具日報

查看: 18592|回復: 79

[新品消息] [UPDATE LOKI + HULK P.1] 無頭點復仇 - Hasbro Avengers 6" 預告

UPDATE 05/04/2012
靚女loki

關節全齊, 係無頸關節

背後有花紋

下身可動因設計受影響

terrax + hulk = terrulk

高度比較

可能係關節最強既hulk之一

留意手臂可動性

自然爆地

loki: i got an army
tony: i got a hulk
loki: i got a hulk too

話說係某forum見到有人放hasbro avengers 6吋玩具, 但全部無頭得個身, 心急的我就比左入場費試扭新玩具
手機快拍, 不好意思
有loose hawkeye, loose new cap, hulk同比未上映已經比hulk打爆盒既loki

比較下高度先

用ml 2pack winter soldier個頭頂住先

今次d關節一流, ball-hinge 頸, ball-hinge 肩膀, double-joint 肘, cut-joint 護手 (取代手腕關節), ball-joint 腰, ball-hinge 股 (係90度唔係45度關節), swivel 大腿, double-joint 膝蓋, 仲有腳接地關節

背後無洞放盾 ...

因為今次用膠帶 !!

到wintereye, 個頭只係放上去並無插穩

無箭的箭筒

型弓

同cap關節相似, 不過比cap多手腕關節 (左手左右移動, 右手上下移動), 無頸上下關節

我d箭係邊呀大佬

我有箭多

無箭hawkeye? 咩料
仲有呢兩隻未搞

loki 卡背

hulk 卡背

成條line ... 又無black widow ...希望仲有其他款la

6" bucky, us agent 同 3.75"吋應該用同一個模, e家我地有超可動 3.75" black widow, 所以仲有可能出 6" black widow (一位外國朋友既theory), 祝大家好運
:61:

CAP的盾牌太讚啦
不過怎麼都沒有頭呢??
索爾身體是舊模= = 復仇者有新造型沒做??
IRON MAN 也還是之前的MARK6 MARK7不知會不會出
這次連HULK手都是雙關節!!!
也有手腕關節......CAP手腕竟然沒有前後動的.......
點解hulk隻手搞到好似打飛機:49:唔係拳頭:time:
正!! 邊度有得試玩???? 求pm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THE ONE AVENGERS展覽已有最新6吋陳展~  有興趣快D去L1(即係HOTTOYS展區上一層)睇實物LA~~~~!!!!!
回復 5# 玩具烈士-奇雲

!! 請問有邊幾款睇?? 要抽時間去了 :77:
ironman 得mk6, 無mk7??
希望thor個頭雕靚得d la!
快d開隻hulk玩玩,可動好似唔差!
black widow 應該會出ma!一team人wor!
回復  玩具烈士-奇雲

!! 請問有邊幾款睇?? 要抽時間去了
Assassin 發表於 3-4-2012 12:27 AM

THE AVENGERS咩款都有齊~  前幾日新display的!  快D去先赠睹為快la~   正式行要5月先出!
我想問借箭比人個個係咪the hunger games:58:
有冇多D圖,看似不錯,係邊入手的:71:
ching有試玩真正!!! 好吸引~~ !:71:
雷神應該係舊版身,新版頭
睇落唔錯喎呢幾隻~~

6" Bucky Cap同3.75"並唔係同一個模:74:
全套都幾好咁wor
not bad wor. must buy!!!
前幾日去過the one睇過,都係完全無意欲入手哩d6""公仔,都係專心返12"算:80: