Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [UPDATE LOKI + HULK P.1] 無頭點復仇 - Hasbro Avengers 6" 預告

前幾日去過the one睇過,都係完全無意欲入手哩d6""公仔,都係專心返12"算
timothy276217 發表於 3-4-2012 10:46 AM

12" is good!! but out of my 能力范圍!!
Hulk好似都有得腳踏實地喎!! 正!! :71:
戰損Mk6 好似係舊模?
Thor 新頭舊body!
Loki 好似無腰關節!
感謝ching先行報告:64:
感覺幾款都很不錯~

雷神終於可擺脫那和藹可親的臉蛋, 太好了~
不過與其給我戰損熨斗人不如先給我black widow...
真是最新的產品消息
多謝Assassin熱情分享

http://marvelousnews.com/
這邊似乎也有貼圖

Thor & Iron Man (MK6 ... why??)
看不出腳踝關節是否有貼地, 也許沒有吧... 很大機會是用舊模
Cap盾牌的綁帶設計還蠻有意思的, 可是好像太長了??

Hulk size有點小, 但關節好似不錯

期待更多Avengers 6"角色的情報
回復 20# xdio

thor 跟 iron man 都是舊模.............
回復 18# avengers2012

mark6 是舊模.......只有上戰損漆......
為什麼沒有mark7?????? 該死的hasbro
thor也是舊模............
前幾日去過the one睇過,都係完全無意欲入手哩d6""公仔,都係專心返12"算
timothy276217 發表於 3-4-2012 10:46 AM

請問係咪the one 有得買???
回復  avengers2012

mark6 是舊模.......只有上戰損漆......
為什麼沒有mark7?????? 該死的hasb ...
marvelman 發表於 3-4-2012 12:47 PM

Thor  我覺得唔差, 至少換了上次那個肉酸頭盔!!
出ironman mk6 就令人費解?? 明明今次 mk7先係重點,用mk6改mk7都很簡單,只要換胸和背兩件parts就ok!
無black widow又係好奇怪,明明係主角之人,點解唔出呢??
用mk6改mk7都很簡單,只要換胸和背兩件parts就ok!
gumng 發表於 3-4-2012 12:35 AM

只要換胸和背兩件parts?!
你自己細心d對比吓先啦!差唔多全身每一忽都唔同喎!

回復 24# gumng

mark7 跟mark6還是差很多的吧...
不解3.75都有出mark7跟新thor 為何6吋沒出.....
唔明點解你哋個個都係咁話點解唔出6" Mark7, Black Widow, 新Thor
Hasbro有話過Avengers 6"呢條line已經完咗喇咩?
只要換胸和背兩件parts?!
你自己細心d對比吓先啦!差唔多全身每一忽都唔同喎!
Devil_Fudou 發表於 3-4-2012 02:20 PM

差唔多全身每一忽都唔同??
好似係換前後空甲了wor, 換前後空甲亦等於加了肩膀位! 其他地方只係上色的差別, 上多點金, 銀色, 分別很大嗎??
回復 28# gumng

細節上有少少唔同既....:71:
不過MARK7....無左肩甲真係會型好多囉:70:
同埋做咩多左灰銀色嫁:70:

睇完呢個報導!!!!
本身剩係想入CA!!
宜家想入埋HAWKEYE啦!!!!!!!!!!!!
D HULK都唔錯!!!好彩對HULK無愛XDDD

係唔係五月先有XDD?? 可以儲定彈藥!!
差唔多全身每一忽都唔同??
好似係換前後空甲了wor, 換前後空甲亦等於加了肩膀位! 其他地方只係上色的差別 ...
gumng 發表於 3-4-2012 02:01 AM

所以我咪叫你細心d囉!

腹部,7係橫間同闊d,6係尖U間
下盤,7係橫過6
手瓜,6係方型有間,7係圓d冇間
前臂,7係圓滑嘅,6係有幾節
大比,6係方平嘅,7係圓邊
小腿,7嘅兩則多咗個噴射位
膝頭細心睇亦完全唔一樣
腳板上面塊護甲,7係有兩層同幼好多

post埋圖俾你都睇唔到?有冇搞錯?!