Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [UPDATE LOKI + HULK P.1] 無頭點復仇 - Hasbro Avengers 6" 預告

回復 30# Devil_Fudou

對阿 造型是差很多的
個"only at walmart"令我好不安:69:
雖然有可能後面會繼續推出wave2,

但是為什麼不先把主要的"新造型"出一出咧???

Thor除了換頭,其實也可以把手臂換成無袖子的,披風拿掉,這樣感覺也比較特別阿~

Ironman就別提了,明明MK7比較特別,比較該出阿~~~>o<

雖然MK6在這次電影中還是有出現,但是吸引力真的不大...

(話說回來,MK7跟MK6大概只有頭部頭部最相近吧...其他完全不同哩~)

Hasbro是想要先用MK6頂著嗎?

另外,Loki一樣有Avengers底座很詭異...
想入隻hawkeye做secret avengers:45:
所以我咪叫你細心d囉!

腹部,7係橫間同闊d,6係尖U間
下盤,7係橫過6
手瓜,6係方型有間,7係圓 ...
Devil_Fudou 發表於 3-4-2012 03:32 PM

查實我覺得呢張圖同電影mk7都有出入, 電影入面有咁多改動嗎??
mk7 d色太花,mk4正常d
回復 35# gumng

查實我覺得你係度死雞撐飯蓋:66:
查實我覺得呢張圖同電影mk7都有出入, 電影入面有咁多改動嗎??
gumng 發表於 3-4-2012 06:24 PM

查實孩記出mk7, 9成係照你所講,換上身甲,改改色便算!
hawkeye把弓係一舊膠黎?
回復 38# avengers2012

我反而覺得一係唔出一係就會開新模, 3.75"都應該係全開新模
回復  avengers2012

我反而覺得一係唔出一係就會開新模, 3.75"都應該係全開新模
Assassin 發表於 3-4-2012 07:38 PM

3.75" 開新模都無用,全部廢哂關節,我情願佢用舊版本 加新件,保留可動性,反而仲好d!
lau ming 等睇罵戰:43:
個"only at walmart"令我好不安
msc09hck 發表於 3-4-2012 04:11 PM

上一次mk4加了這個標誌, 現貨就去到24x, 這次全部都only at walmart豈不是...:50:
有人話既然the one會擺展,好大機會有行貨{:2_122:}
雖然有可能後面會繼續推出wave2,

但是為什麼不先把主要的"新造型"出一出咧???

Thor除了換頭,其實也可 ...
geo000099 發表於 3-4-2012 04:06 AM