Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[個人收藏] Marvel Legends 7" X-men Figure及角色簡介 (多圖多字)

回復 73# ScarletSpider

謝謝解答!樓主你d漫畫同埋northstar&Aurora好吸引哩:shiny:呢兩條友每次出招都give me five!好頂癮...
回復 74# Devil_Fudou

明白了,多謝devil兄出手!!野孩子好吸引我:!上網找尋找下先!!Thx!!!
回復  ScarletSpider

謝謝解答!樓主你d漫畫同埋northstar&Aurora好吸引哩呢兩條友每次出招 ...
Sabertooth 發表於 22-4-2012 06:13 PM

其實Northstar同Aurora曾經出過ML prototype,可惜最後無咗蹤影,希望遲d會復活啦

btw,你知唔知Northstar係基的?:x
回復 78# Devil_Fudou

嘩!!figure好靚!!但依家有d反胃:72:點都好我會尊重別人性向.....睇尼有機會出齊Alpha fight可惜當初無入guardian:63:
回復  Devil_Fudou

嘩!!figure好靚!!但依家有d反胃點都好我會尊重別人性向.....睇尼有機會出 ...
Sabertooth 發表於 22-4-2012 10:03 PM

靚就唔太靚㗎喇,呢d始終係Hasbro硬膠期果陣整嘅,如果而家出應該會靚d

Guardian炒到嘔喇而家~~ Sasquatch都出咗
白色Sasquatch免強可以當係Snowbird
Puck MU出得,ML都有機會出嘅
回復 80# Devil_Fudou

經你一講northstar個樣愈睇愈基.......Sasquatch兩色我都有!guardian前排喺Y記見到太貴無追....之前以為佢只係加拿大超人一名但睇完X戰警先知整個alpha fight都幾正,想收齊佢地!

經你一講northstar個樣愈睇愈基.......Sasquatch兩色我都有!guardian前排喺Y記 ...
Sabertooth 發表於 23-4-2012 01:57 AM

其實Marvel入面都有好幾個同性戀或雙性戀嘅角色,只係Northstar係第一個,所以出名d
回復 76# Sabertooth
果時set Alpha fight同復仇者Boxset已經係5" Figure 0既尾水期,
HK都無0羊人番,好彩比我撞倒,但最好係後期玩D Figure好平,
我記得復仇者Boxset果時賣$150,依家一隻都賣唔倒..........

回復 83# ScarletSpider

唉…… 無辦法種種問題令到依家比較難用合理價錢買到心頭好!!         5”我都有幾隻比較後期既x men,最正隻千年人雙手可裝上鉗同鑽 !!!

X family
X family
Sabertooth 發表於 24-4-2012 09:16 PM

冇一次睇到你post d相
回復 86# Devil_Fudou

今大獲!!是死圖嗎??因我部腦見到d圖!!死火等我重剛出左post!是否又睇吳到?係我快趣刪去!!

今大獲!!是死圖嗎??因我部腦見到d圖!!死火等我重剛出左post!是否又睇吳到?係我 ...
Sabertooth 發表於 24-4-2012 10:11 PM

你之前post果d都係睇唔到,flickr有時有問題,最好用第個啦,我用開photobucket
回復 88# Devil_Fudou
明白了...我再試試
X family
Sabertooth 發表於 24-4-2012 09:16 PM

good~~
Dark Phoenix同brown Cable我都冇~ 得普通版~
Nightcrawler d煙幾正喎~~
Jubilee等Hasbro啦~~ XD