Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[個人收藏] Marvel Legends 7" X-men Figure及角色簡介 (多圖多字)

回復  小小玩具迷

呢隻nightcrawler好正,劍套設計可套兩劍而把雙頭劍夠長好靚!figure雙眼同口又有&#30 ...
Sabertooth 發表於 15-4-2012 08:21 PM

呢隻nightcrawler就玩具來說,我覺得比樓主果隻好,比例靚D,所以選擇左呢隻:78:~~
BTW 劍齒虎大大頭像的人物我都想佢出ML:D
回復 46# 小小玩具迷 。                   OMG:35:Armor係我近來喜愛角色!估吳到喺度都有同好:79:我諗用佢做BAF都幾正,裝番套甲比佢!不過喜歡她的人認該好少....
回復  小小玩具迷 。                   OMGArmor係我近來喜愛角色!估吳到喺度都有同好我諗用 ...
Sabertooth 發表於 16-4-2012 01:50 AM

if the armor can be transparent- it would be so cool!
回復 48# Grimlock

識貨:71:多謝支持:handshake:
回復 39# 小小玩具迷

Apocalypse:Mutant...............!!!!

回復  小小玩具迷 。                   OMGArmor係我近來喜愛角色!估吳到喺度都有同好我諗用 ...
Sabertooth 發表於 16-4-2012 01:50 AM

我喜歡Armor發動能力時好似有替身的feel:)

做BAF都不錯,但一定要有發動能力的效果:shiny:
回復 50# Sabertooth

X圖??????
回復 52# 小小玩具迷

Yes!但未放好過幾日post上尼...
:71: support....原來電影同漫畫有咁大出入....多謝ching!!!
好有興趣係隻deadpool....!!!
請問ScarletSpider大大在哪裡入到Bishop?(未來警察)

回復 55# aigitorider
我呢D Marvel Figure9成係果時一出就買,
不過響邊道買由於年代久遠真係唔太記得,
話唔定有D shop執左Lu:34:

回復 46# 小小玩具迷
我揀果隻nightcrawler係我鍾意0既年代,
可能其係就外型同可玩性無你講果隻0甘好,
但對於我0黎講係經典同有感情,
好似Rogue同Iceman我都一揀自已買果款,
因呢個造型先係我喜愛0既年代,
所以再出同Character但不同造型0既X-men真係無左過feel lu,
證明我儲Figure 0既時代已經過去:79:
靠對新故事有認識或對新造型有感情0既你地發揚光大:34:
回復 57# ScarletSpider

無錯!經典加感情....二奶台下晏翻播90年代x戰警樓主有無收看?
回復  小小玩具迷
我揀果隻nightcrawler係我鍾意0既年代,
可能其係就外型同可玩性無你講果隻0甘好,
但對 ...
ScarletSpider 發表於 21-4-2012 02:28 AM

不不,其實我同你一樣都是鍾意最經典的,nightcrawler都同你一樣鍾意你果隻
但同你不同的只是我始終不接受出得不太好而揀其他款:56:
Rogue同Iceman都一樣,由其Rogue實在太樣衰:72:
而狼人我都比較鍾意黃色的,但可惜呢隻出得比較好,所以咪揀呢款lor........:56:

看來我喜歡的同你都差不多~~~~~~
回復  小小玩具迷

Yes!但未放好過幾日post上尼...
Sabertooth 發表於 17-4-2012 11:56 AM

仲係X包............