Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[個人收藏] Marvel Legends 7" X-men Figure及角色簡介 (多圖多字)

回復 26# ScarletSpider

樓主你果隻面相好好多啊:57: 見過3.75圖我諗第時6”吳會差得去邊掛...storm,如果toybiz個variant着番背心搞好個punk look一定無得頂!我貪心d想孩記快出silver samurai,Maverick,Polaris,dazzler,Boom boom:77:
回復  ScarletSpider

樓主你果隻面相好好多啊 見過3.75圖我諗第時6”吳會差得去邊掛...storm ...
Sabertooth 發表於 27-3-2012 07:58 PM

Silver Samurai一定會出㗎喇,Polaris同Dazzler都應該冇問題,Maverick就難講d,Boom Boom直頭刎d喎
回復 32# Devil_Fudou

爲有希望遲d會出到boom boom:59: 見外國有人自改,面相雖不太精美但身為X粉絲只要見到角色出場就好興奮:43:
Very good post!! Support!!
對X MEN的劇情認識還停留在92版的卡通片上,看了兄臺的介紹就認識更多了。
very good!!!!!!!!!!
I really love your report!
Support !!!!
不推不是人
係人就會推
:shiny:
好貼支持:$
太有心機了:$
小弟的X-MEN支持:$
回復 39# 小小玩具迷
白色Storm同Shadowcat..........怨念:angry:
哈哈............
回復  小小玩具迷
白色Storm同Shadowcat..........怨念
哈哈............
ScarletSpider 發表於 13-4-2012 12:52 AM

我都是比較喜歡白色Storm:35:
Shadowcat比較難找,但白色Storm應該不難吧???
Storm唔難搵,但當時好平我都無買,
無理由依家高追,Ha Ha......
(主要係因隻Storm Figure自已覺得麻麻地,
所以無動力買過隻........)
好有心機既貼, 等我儲多幾年都開個POST先
THANK YOU分享
好用心的帖
令我回想起當年
當年因為我心中的一團火而寫下數篇角色介紹
回復 39# 小小玩具迷

呢隻nightcrawler好正,劍套設計可套兩劍而把雙頭劍夠長好靚!figure雙眼同口又有着紅燈功能,用尼把玩同display都:71: