Toysdaily 玩具日報

查看: 5750|回復: 24

[吹水專區] 覺唔覺e家TD人流少左?

雖然我唔係d上左黎好耐既玩家
但我都日日上黎
起我初初黎既時候每日出既帖量、回覆量、版數比e家都高過e家好多:62:

唔知係咪因為版區重新分過
定係因為e家玩具既炒賣及定價過高問題
或是其他因素
總覺得e家TD少左人:67:
:78:C 兄.........日日上黎但係咪入晒17個區呢... :p
咁又係...17區..我都入唔晒...:34:
十二吋多左好多人呀
但入面 D POST 來來去去都係 '買' / '正' / '好'
:DD
十二吋多左好多人呀
但入面 D POST 來來去去都係 '買' / '正' / '好'
玩具 發表於 12-3-2012 02:25 PM

所以咪要分區囉~
如果唔係就會比出現同一類型既野係晒第一版到睇唔到其他野。
人就無小到仲多左添~
回復 5# 太歲

咁都好d...我開初都以為少左..可能近排呢道氣氛和諧左
回復  太歲

咁都好d...我開初都以為少左..可能近排呢道氣氛和諧左
老文 發表於 12-3-2012 03:41 PM

你睇返D POST其實都係多人睇,
不過無人回。
可能覺得唔熟所以無回POST。
所以來來去去咪就係我地係度傾計~
你係網上求其搵張相,無錯,係”求其”,然後話”疑似”係 hottoys 將會出的 xxx, 起碼爆三十版!咁你就會知人流無少到的了。仲會有人報海關。
始終分多o左版~~~~
十二寸一早分o左(未分就大件事!),
最近果次分版最大影響應該係多o左美玩區、綜合區。
尤其綜合區,你諗下如果將 D 「非囡系」擺返入主版,數目都幾嚇人。
你係網上求其搵張相,無錯,係”求其”,然後話”疑似”係 hottoys 將會出的 xxx, 起碼爆三十版!咁你就會知 ...
hk小文 發表於 12-3-2012 05:31 PM

哈哈哈哈哈哈哈~~~~~~~~~
始終分多o左版~~~~
十二寸一早分o左(未分就大件事!),
最近果次分版最大影響應該係多o左美玩區、綜合區 ...
Garycharm 發表於 12-3-2012 05:49 PM

如果變返以前咁得兩版其實係會搵唔到自已講野既POST係邊~哈哈哈~
呢度個好人區搞到我唔敢黎:49:
呢度個好人區搞到我唔敢黎
Shini 發表於 12-3-2012 08:11 PM

:angry:嗚呀~咩好人區呀~~~~~~~~~
嗚呀~咩好人區呀~~~~~~~~~
太歲 發表於 12-3-2012 08:45 PM

信好人得好人的狗狗保佑
呢度個好人區搞到我唔敢黎
Shini 發表於 12-3-2012 08:11 PM

..................:(