Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Andyccel

[吹水專區] 覺唔覺e家TD人流少左?

你係網上求其搵張相,無錯,係”求其”,然後話”疑似”係 hottoys 將會出的 xxx, 起碼爆三十版!咁你就會知 ...
hk小文 發表於 12-3-2012 05:31 PM

唔好意思
笑o左:DD:DD:DD
我依家都出少左 Post, 始終唔似以前咁入咁多模型 Figure, 不過都依然有上嚟嘅~

而且可能因為我主打巴士呢D偏門野嘅關係, 所以都係少人回唔出奇
我依家都出少左 Post, 始終唔似以前咁入咁多模型 Figure, 不過都依然有上嚟嘅~

而且可能因為 ...
SuperBus 發表於 13-3-2012 11:38 AM

:53:你邊有小回POST呀!你呢排回得最多既POST就係不停係天煞孤星區話比我聽你同個18歲外籍少女拍緊拖呀!!!!
原因很多

太多版區...:67:
帖子長度又要求1 5字...  :(
e家d Figure,玩具越來越貴, 少o左人買玩具...:44:
又有d玩具一係唔出Post, 一出又三四個, 個個一樣...:ar:

所以睇Post多, 回 Post少...:36:
你邊有小回POST呀!你呢排回得最多既POST就係不停係天煞孤星區話比我聽你同個18歲外籍少女拍緊拖呀 ...
太歲 發表於 13-3-2012 11:44

係咩? 唔係啵... =.="
原因很多

太多版區...
帖子長度又要求1 5字...  
e家d Figure,玩具越來越貴, 少o左人買玩具...: ...
Macross長谷有洋 發表於 13-3-2012 12:53 PM

再加上依家買ge過程都辛苦左,下下都要第一時間唔係就炒,變左唔少人淡出左:67:
原因很多

太多版區...
帖子長度又要求1 5字...  
e家d Figure,玩具越來越貴, 少o左人買玩具...: ...
Macross長谷有洋 發表於 13-3-2012 12:53 PM

:71:
無計…人大左,有左女朋友,少左錢同時間玩玩具,依家只玩盒蛋同玩女人…(講笑咋,俾人玩就會)
你邊有小回POST呀!你呢排回得最多既POST就係不停係天煞孤星區話比我聽你同個18歲外籍少女拍緊拖呀 ...
太歲 發表於 13-3-2012 11:44 AM

哈哈哈哈......:66::66:
哈哈哈哈......
hehemimi 發表於 17-3-2012 11:06

佢老屈o架... :no: