Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 3.75 Avengers, GI.Joe movie賽前檢閱p.8清楚图

回復 90# 大ken

收埋口                :x
回復  大ken

收埋口
Assassin 發表於 16-3-2012 02:13 PM

叫做回歸原設,又加分la
搞到我十分期待套戲同375添
叫做回歸原設,又加分la
搞到我十分期待套戲同375添
大ken 發表於 16-3-2012 03:54 PM

睇過hasbro有份的三套暑期大片,我最期待battleship!
睇過hasbro有份的三套暑期大片,我最期待battleship!
avengers2012 發表於 16-3-2012 08:39 PM

經你一提,即刻去睇下是甚麼料~嘩原來是堅料,好震撼,多謝ching介紹

送條linK分享下,,,中銀倒下了,, 看片便知因由
http://www.youtube.com/watch?v=zJwNmghVYv4&feature=fvwrel
經你一提,即刻去睇下是甚麼料~嘩原來是堅料,好震撼,多謝ching介紹

送條linK分享下,,,中銀倒下了 ...
大ken 發表於 16-3-2012 09:01 PM

呢段唔係最新,最新果段仲勁d, 特技眞係拍得住transformers!
係hk, 我覺得avengers應該最收得,battleship會第二,gijoe應該第三!
但最難睇應該係avengers, 第二應該係gi Joe, battle ship 應該最好睇!

送條linK分享下,,,中銀倒下了 ...
大ken 發表於 16-3-2012 09:01 PM

唔知又有有玩具呢?
唔知又有有玩具呢?
無明: 發表於 16-3-2012 11:11 PM

我都好想知,seach過,好似唔覺眼見有玩具出.........唔知有無大大有料報導下呢

呢一个post ,到左呢一步,真係估悟到本來檢閱一下Avengers D玩具,

現在才知大家對今次Avengers movie玩具強烈不滿意見。

再者反而引起大家對孩佬其他近期会出的電影玩具的期待!

在此我向各位表明,無論孩佬近期的電影玩具市場劃略是如何,我都一樣熱愛Avengers同Gi.joe!

有关節顧然好,如果冇关節,我都会當是電影禮品一樣買。

想要高可動便動動手吧!
呢段唔係最新,最新果段仲勁d, 特技眞係拍得住transformers!
係hk, 我覺得avengers應該最收得, ...
avengers2012 發表於 16-3-2012 10:19 PM

期望最大的THE AVENGERS, 硬係覺得有機會似 IRONMAN2, 太多人太多故事令劇情變到一節節, 期望唔好最精彩的片段已經出現在預告內, 否則......

BATTLE SHIP 應該差極有限, 故事簡單, 基本上係打外星人電影, 純睇特技!

GI JOE 2  無咩太大期望, 如果有第一集水準, 我已經好收貨了!
回復 92# 大ken
轉左導演, 班底唔同晒咁濟.
我都非常期待avengers, gi joe & battleship.
今年孩記會非常肥仔!:66:

替代品?

New Marvel Select Avengers Hulk 

UK呢面都有貨成個星期了
冇話邊款特別少, 同埋真係好唔搶, 因為實物同官都幾大出入
做得最好係CA 2戰同新造形, 之後係ULTIMATE THOR同COMIC HAWKEYE
2隻CA面相好有水準, 個盾特登用金屬色唔似之前MU D CA咁. 不過QC問題係要揀好幾盒先冇咁花..
IRONMAN同THOR算係新BODY, 但係面相好多都BLUR晒, 扣晒分, 冇盒揀得落..
HULK 本身好期待, 但係係最失望的, 面相傻仔, 條腰關節完全明顯到唔知想點.. 最大問題係SIZE只係大隻過其他DD, 比例唔MATCH!

不過一睇到果D BONUS武器, 就知呢SET野基本上係兒童向.. 所以都唔怪得佢出到咁..
UK呢面都有貨成個星期了
冇話邊款特別少, 同埋真係好唔搶, 因為實物同官都幾大出入
做得最好係CA 2戰同新 ...
heham 發表於 18-3-2012 09:32 AM

無人搶都好,証明hasbro偷工減料的行動失敗,uk朋友都唔係盲目的,希望hasbro會有進步!
無人搶都好,証明hasbro偷工減料的行動失敗,uk朋友都唔係盲目的,希望hasbro會有進步!
avengers2012 發表於 18-3-2012 06:58 PM

如果要搶,我一定唔要!

剛搶了个Starwars deleted scene Luke. 之前个月又拐了赤武神等vintage,

比上全是值得期待的造型,好關節同中意左十多廿年的角色。

但今次復仇者不同。

就算買左都要改餐冒,我一定唔会高追,冇特價我都未必入。大家都唔買,但我会。

不過是吾会急!
冫
回復  無明:

呢隻widow個髮線好高喎xdddd
charice1219 發表於 9-3-2012 12:03 PM

actually she has football legs!:58: