Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 3.75 Avengers, GI.Joe movie賽前檢閱p.8清楚图

但你看Gi Joe的質素………………
我買他們,会唔会再 enjoy一些呢?
無明: 發表於 7-3-2012 03:09 PM

嘩,GI JOE的實在太吸引了:shiny:
不過,Avengers的又不是全部一無是處,起碼雷神,鷹眼,洛基和ironman件"外套"都幾吸引
相反,gi joe也不會件件都要買的,也有些與之前的有點相似,不入也沒有損失
(但布斯的.....全世界3.75fans都會想入的,必爭之選了)
買玩具也不是兩極化的,不是一係唔買,一係買哂
覺得正的,價錢合心意便去馬,可以有兩個enjoy吧!
嘩,GI JOE的實在太吸引了
不過,Avengers的又不是全部一無是處,起碼雷神,鷹眼,洛基和ironman件"外 ...
大ken 發表於 7/3/2012 04:03 PM

布斯?????
Hulk?????
布斯?????
Hulk?????
玩具Kenny 發表於 7-3-2012 05:17 PM

布斯 偉利士  Die hard 嗰个 。
布斯?????
Hulk?????
玩具Kenny 發表於 7-3-2012 05:17 PM

Sorry,我講到唔清唔楚
布斯韋利士  是也
Sorry,我講到唔清唔楚
布斯韋利士  是也
大ken 發表於 7-3-2012 06:16 PM

种有rock!!!

平心而論,我会中意呢架戰機

多過

真是兒童向過龍!
從幾時開始買玩具竟然唔係睇返自己對本身個角色有幾鍾愛,
而係著重邊隻高可動啲多關節啲,坦白講我都會買Avengers同G.I. JOE啲figure,
不過唔會因為Avengers少啲關節可動而唔買:38:
而係著重邊隻高可動啲多關節啲,坦 ...
chshting 發表於 7-3-2012 08:08 PM

依家重點係佢cut晒d joint, 係唔係鍾意就代表唔可以有要求?? 佢d movie玩具愈來愈少joint係大家有眼睇 依個先係問題所在 我就算唔要求佢愈來愈高可動, 都起碼唔好退步下嘛:80:
chshting 發表於 7-3-2012 08:08 PM

除了看對角色有多少愛之外還得看看那件玩具的可玩性啊, 我對玩具的愛可不是盲目的:38:

Yeah!!

终终有ching support條 line話会買!

至於中吾中意角色,老實,我地持續買左好多好多吾同的版本喇!

Iron, thor等都一直係甘出,有咩話中意吾中意丫。佢倒退就是事實。

另一方面,佢取兒童向,不只因movie,之前卡通,兒童精品等早已經提示佢走大路市場。

Cut关節,加玩具仔,家長加多多野玩抵買,细路又吾嗌悶,kids love it!!
依家重點係佢cut晒d joint, 係唔係鍾意就代表唔可以有要求?? 佢d movie玩具愈來愈少joint係大家有眼睇 依 ...
direngrey9 發表於 7-3-2012 08:32 PM

我唔係冇要求,只不過依家avengers figure,唔計HT啦,係得孩佬一間壟斷,
Marvel Select如果出都唔見得幾好,就算我唔買佢都有大把人買,
除非孩佬突然發神經,否則跟本冇壓力去為各位加關節增加成本。
Btw,個個話少關節唔買唔買,到時一出咪又個個美玩狂熱咁爭住去買﹖
我係孩佬都出成咁啦,想改善孩佬班人唔該有啲骨氣啲唔好買唔好炒,   
唔好轉頭又話忍唔住入坑,仲要睇下全世界有幾多人咁堅持唔買,
特別係嗰班用幾十蚊港紙特價買figure嘅鬼佬…
鞋佬炒百七人!!深深深!

Hasbro today laid off 170 employees worldwide with 55 of the layoffs ...
無明: 發表於 6-3-2012 10:42 PM

其中一名係圖中嘅黑人, David Vonner......
係MU 嘅搞手......

聽到呢個消息真係好心噏......
係NYCC 同佢吹水, 真係好開心....

希望佢可以快啲搵到份好工啦!!
其中一名係圖中嘅黑人, David Vonner......
係MU 嘅搞手......

聽到呢個消息真係好心 ...
Duraxyll 發表於 7-3-2012 11:41 PM

又炒人,又加價,仲減質素(對,走兒童向也可以唔減關節的,前兩年都冇減)

鞋老已經到了如此水深火熱的地步了吗??

大家吾使急,三月尾先有貨。

定根本冇人急呢?:38:

前天於小店見有Avengers 的3.75見街了