Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 3.75 Avengers, GI.Joe movie賽前檢閱p.8清楚图

回復 8# 無明:

可能睇完妳介紹會有人想入:71:
回復 15# Duraxyll

等睇        :77:
大家都唔買,到時味得我出post 介紹?
無明: 發表於 5-3-2012 08:04 PM

今次真係靠哂無明兄了!!
我睇完網上短片介紹立刻 O 咗咀, 個人唔想再遇到類似 3.75"牌王 和 LIGHT-UP VERS IRONMAN & THOR 等玩具了!

ANYWAY, 又未必一街死貨, 總有知音人!!
其實美國出咗幾個禮拜,但我等咗斗城買二送一先買, 今晚影影先. 
Duraxyll 發表於 5-3-2012 11:24 PM

You are our only hope!
:61:
留翻d儲備用黎買GI Joe movie 2:35:
今次avengers唔係好吸引到我.
其實美國出咗幾個禮拜,但我等咗斗城買二送一先買, 今晚影影先. 
Duraxyll 發表於 5-3-2012 11:24 PM

出咗幾個禮拜就買二送一??
gumng 發表於 6-3-2012 12:02 AM

送一好似係 star wars 果D....
gumng 發表於 5-3-2012 11:02 AM

全線孩記3.75 買二送一, MU, Avengers, Captain, Thor, GI Joe, Star Wars.

可以mix and match.
    但如果價錢有差距, 就最貴嗰兩隻送最平嗰兩隻.  SW Vintage 同 Avengers同價.

我揀咗Ultimate Thor, Loki 同一隻SW.....

其實我都想買Iron Man MK 7......都係唔值。  或者等佢再減或出另一隻MK7先買......
全線孩記3.75 買二送一, MU, Avengers, Captain, Thor, GI Joe, Star Wars.

可以mix and match.
...
Duraxyll 發表於 6-3-2012 01:00 AM

下!你都看淡!!!?只買了ultimate thor. Loki??

今次呢度一个ching 都冇人買?  oh my god !!

看來不只滿街死貨,D鋪入悟入都成問題!

就算入左wave one. 賣唔出,都唔会有wave3,4……
回復 23# Duraxyll

咁你多認為,再出第二個多关節版本的機会大唔大呢?:64:一
Gi joe movie 2 有什麽好介紹呢?
。。。。。。。。。。。。。。。。。。
Gi joe movie 2 有什麽好介紹呢? Gi joe movie 2 有什麽好介紹呢? 。。。。。。。。。。。。。。。
我買..................................DD啦
玩開有感情點都支持下

何況更差的我也玩過吧~
我買..................................DD啦
玩開有感情點都支持下

何況更差的我也玩過吧~
回復 23# Duraxyll

等Duraxyll兄出完post再決定
回復  Duraxyll

等Duraxyll兄出完post再決定
hkfelix1984 發表於 6-3-2012 10:54 AM

Duraxyll兄,全世界睇你刺 。:help: