Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 3.75 Avengers, GI.Joe movie賽前檢閱p.8清楚图

回復  無明:

嘩你買得好齊
要齊人, 你始終要買hulk
Assassin 發表於 24-3-2012 08:13 PM

That is why u buy them all?
到手!
無明: 發表於 24-3-2012 01:46 PM

師兄係咪豆城入? 係o既話, 要入埋hulk.... 有換票証送喎~~~ :67:
waist cant move?

Dun wanna buy
Fry price one  buy.
無明: 發表於 24-3-2012 05:39 PM

尖豆咁大log貨, 一隻loki 都冇... d 炒家正......:53:
尖豆咁大log貨, 一隻loki 都冇... d 炒家正......
goldwater 發表於 24-3-2012 09:21 PM

最唔明,hulk炒到12x.
Why?
回復 152# goldwater

我都想換, 不過3點幾到無曬新cap/thor/iron man, 唔想食舊cap/thor/iron man所以無係tst買 :unhappy:
回復 154# goldwater

問staff話無番過, 可能真係無, 但奇怪hb同某d小店有
最唔明,hulk炒到12x.
Why?
無明: 發表於 24-3-2012 09:39 PM

o下, D HULK 成座山咁多喎......:@
o下, D HULK 成座山咁多喎......!!
goldwater 發表於 24-3-2012 10:03 PM

Urban legend!!
回復  goldwater

我都想換, 不過3點幾到無曬新cap/thor/iron man, 唔想食舊cap/thor/iron man所以無係t ...
Assassin 發表於 24-3-2012 09:41 PM

我5點去到, 有齊新THOR, IRONMAN 同 CA 喎..... 有諗過買IM, 見個盾幾型.....:)

新CA唔入啦.... 反而入返01 MOVIE 果隻.... 真係靚仔好多呢.... :D

問staff話無番過, 可能真係無, 但奇怪hb同某d小店有
Assassin 發表於 24-3-2012 09:42 PM

點會冇... 隻隻都有喎........:angry:
回復 161# goldwater

真係有機會無, 如果係以下呢水貨

真係有機會無, 如果係以下呢水貨
Assassin 發表於 24-3-2012 10:41 PM

都唔見有face off CA...... :42:
回復 163# goldwater

個隻同masked係同一款黎, 好似ML variant咁架

個隻同masked係同一款黎, 好似ML variant咁架
Assassin 發表於 24-3-2012 10:59 PM

我今日去左兩間斗城, 都唔見有 FACE OFF ca......:ar:
有冇師兄o係斗城入到face off CA 同LOKI? :?