Toysdaily 玩具日報

查看: 10809|回復: 33

SDX F91換件專欄(更正交換方法)

不好意見~是我表達有D問題,現在我用例子作解釋"

第一

假如 有位A方 只Display 「圓卓Ver F91」,但件圓卓胸甲有甩油(有問題),而正常的聖機兵左肩甲(無問題)又唔用。
               B方 只Display 「聖機兵Ver F91」,但件聖機兵左肩甲有甩油(有問題),而正常的圓卓胸甲聖機兵(無問題)又唔用的話......

雙方同意互相交換不是很好的提議嗎?我是想講我的「圓卓Ver F91」有件腹部前方的裙甲有花油,有無Brother是display 「聖機兵Ver F91」而本身有甩油,我可以與各位換組件呀!!

再次對剛剛誤導各位而致歉!

前言:

小弟不幸抽到BAD貨,由於F91是有兩套甲,有無C兄只會display一款甲?多出來的組件(正常的)「交換」小弟的正常組件來補完自已(我指有意的C兄)display果款甲的不足(例如:抽油,花紋等等..)

小弟是display 圓桌ver,腹部前方的裙甲有花油,有無c兄是玩聖機兵ver而有甩油組件的情況出現,可以找小弟換「正常」組件來補完?

(這個方案只係為互相補完組件,而唔想花費金錢的玩家而設(包括小弟),希望大家想的話多多支持喇!)
I don't think people have interst to exchange the "花" 組件 !
留名
我諗買人地多餘既甲比較可行
好彩我個隻唔算好sad
有難度... 用件正常去換件SAD返嚟... 好高難度...希望樓主成功啦
>>>>>>>>>>>>玩具帝國見習生
I don't think people have interst to exchange the "花" 組件 !
gapkwan 發表於 1-3-2012 09:34 AM

SORRY!我打字上的演釋不好....我的意思係指,我聖機兵VER多出來的組件(正常)來換圓桌的組件(正常)....明唔明呢?
有難度... 用件正常去換件SAD返嚟... 好高難度...希望樓主成功啦
yelland01 發表於 1-3-2012 10:23 AM

SORRY!我打字上的演釋不好....我的意思係指,我聖機兵VER多出來的組件(正常)來換圓桌的組件(正常)....明唔明呢?
留名
我諗買人地多餘既甲比較可行
好彩我個隻唔算好sad
Endless 發表於 1-3-2012 09:45 AM

人地換左俾你自己咪會有兩套重覆?
我諗樓主的意思係:
佢用無事的聖機兵甲同人換人地有事的聖機兵甲+人地無事的圓桌甲換佢有事的圓桌甲
Okay呀pm 我!!!!!!!
我明樓主寫什麼呀
樓主有:圓桌ver (sad) 聖機兵ver (ok)
樓主希望有人:買了2盒,各自display圓桌ver 聖機兵ver, 因此同時多了圓桌ver 聖機兵ver套甲各1set,所以多出的2set對他們說可有可無
所以樓主希望用聖機兵ver (ok) 換圓桌ver (ok)
我諗樓主的意思係:
佢用無事的聖機兵甲同人換人地有事的聖機兵甲+人地無事的圓桌甲換佢有事的圓桌甲
kyostanley 發表於 1-3-2012 01:23 PM

大約是這個意思,謝~
我得一盒但我只display 聖機兵又唔介意同你你換圓桌
睇完都唔知講咩•••••••••••••?