Toysdaily 玩具日報

SDX F91換件專欄(更正交換方法)

我得一盒但我只display 聖機兵又唔介意同你你換圓桌
水水的基地 發表於 1-3-2012 06:27 PM

我好想PM你..但我唔夠分...無法PM呀。

我提供過EMAIL給你,有需要在Email傾...謝謝~

car9889@yahoo.com.hk

你地睇下去就知有幾BAD....

正面...有問題....

背翼全面....

點解咁貴都無色點??

仲要玩白化???隻野要幾錢...比咁GE質素.給人....??

頭飾有D黑色的物體...

總知比佢激到嘳血喇...!!!
留名睇下有無人滿足樓主嘅異想天開
SORRY!我打字上的演釋不好....我的意思係指,我聖機兵VER多出來的組件(正常)來換圓桌的組件(正常)....明 ...
CAR9889 發表於 1-3-2012 11:00 AM

OK 開始明你講咩了
睇左你d 圖, 再睇番我自己個隻
收劍同角飾幾嚴重
希望有巴打幫到你啦
18的巴打~ 各取所需o者~ 又唔係咩妙想天開ge事~

樓主!! 加油!!
(我又冇細睇自己果盒有冇呢d問題tim@o@ 但隻野真係好鬼型)
又貴, 又差, 又多問題, 點買呀?
留名睇下有無人滿足樓主嘅異想天開
GTO 發表於 2-3-2012 09:44 AM

GTO C兄,好唔介意我講一聲,我不是惡搞也不是「異想天開」到要人無條件交換,我多次說明係用聖機兵的正常件+圓桌有問題件,慢慢地咁向各位C兄遂一件件咁換回來聖機兵的問題件+圓桌正常件,完全無想過換咩着數,真係唔好諗多.....
我未開盒過幾日再找你
加油... 換到記得出POST 掙噃口氣. 不過我嗰隻都有少少問題...

我果隻QC都好有問題...:(
頭甲d珍珠白...無啦啦好似""左咁黑左一達...:26:

I think it is a good idea. If Bandai cannot improve the QC, it is a good way to help each other. :71:

好明顯TD人都好多是高登仔,要用:"我唔直接答你,用例子答"+例子+"你地自己參透下啦"才明白樓主說什麼:66:
我那隻還未開.....好驚中招:o
聯名send e- mail 去笨大投訴佢高價錢,低質素既劣貨,要佢無條件更換有問題貨品!:53:

[quote]我果
我未開盒過幾日再找你
水水的基地 發表於 2-3-2012 01:17 PM

等你,如果開左盒到時唔想換都無問題~^^

祝你抽果盒F91的QC品質「掂」喇~