Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 2011年動漫節限定 Hottoys Batman Begins 未解決的品質問題集中討論區

我在SSC睇到有CHing來左野.
thiam 發表於 18-2-2012 11:47 AM

好似俾架車拖住係地下黎行!!!:50:
好似俾架車拖住係地下黎行!!!
vanhelsing 發表於 19-2-2012 11:34 PM

睇見CHing提起個(車)字另我念起原來Batmobile同Batpod都係有用膠, shit到時d車胎有一日都唔知會唔會咁.
縱觀結論:新個套Batman rises ht出嘅千祈咪買,寧願買m記Batman好過,m記d質素由最近開始愈來愈好,ht就愈來愈衰。。
縱觀結論:新個套Batman rises ht出嘅千祈咪買,寧願買m記Batman好過,m記d質素由最近開始愈來愈好, ...
wiswis 發表於 20-2-2012 04:55 PM

CHing, 如果係膠有問題唧話想信無论係邊間公司都好應該都係避免唔到問題.
各位前輩你地隻限定batman有無放出黎企過一陣?

小弟哥隻未放過出黎玩無事, 但睇完你地gecomment自己扭下個joint位好鬆就係真ge
係好脆架...我一買返黎扭兩扭就玩完....不過見佢企到就由佢....
CHing, 如果係膠有問題唧話想信無论係邊間公司都好應該都係避免唔到問題.
thiam 發表於 20-2-2012 05:04 PM

但起碼M記隻BATMAN TDK 至今仍未有玩到爛嘅報告喎。。
頭像被屏蔽
點呀各位大大,而家係唔係無得搞。
要買㗎1�6嘅輪椅比蝙蝠俠座呀?
頭像被屏蔽
回復 100# 李露明

:34: so true!!

回復 84# thiam

我個隻成日拎上手玩...都開始好似幅相個隻咁甩皮....
但冇咁嚴重.....不過遲早都會一樣....根本層coating就多膠餘~!舊版都冇...動漫版好做唔做~!
鞋個joint就反而未有事....
點呀各位大大,而家係唔係無得搞。
要買㗎1�6嘅輪椅比蝙蝠俠座呀?
firefire 發表於 21-2-2012 04:48 PM

甘你都知,batman 比阿bane 打殘就係座輪椅:DD
但起碼M記隻BATMAN TDK 至今仍未有玩到爛嘅報告喎。。
wiswis 發表於 20-2-2012 05:53 PM

M記個隻我同朋友個隻嘅手joint 都爆過
頭像被屏蔽